Salure in een nieuw jasje

Salure blijft uw vertrouwde partner voor salarisadministratie via AFAS. Dit doen we al 11 jaar met heel veel plezier voor u. Echter, de afgelopen jaren zijn onze diensten uitgebreid en helpen we klanten met meer dan alleen salarisadministratie. Daarom zijn het logo en de huisstijl aangepast op de toekomst.

Natuurlijk blijft salarisadministratie één van de belangrijkste pijlers van het bedrijf, maar door de groeiende vraag van de klant, zijn onze diensten uitgebreid. We nemen nu verschillende HR taken over, beheren het hele AFAS systeem en onze consultants kunnen op locatie adviseren en ondersteunen. We hebben speciaal voor het onderwijs een vervangingstool voor leraren, we bouwen koppelingen met verschillende systemen en hebben een business intelligence afdeling die orde schept in ingewikkelde data. Kortom, Salure gaat verder in de samenwerking.

De nieuwe slogan is: ‘Samen slim vooruit’. Een teken dat Salure in de samenwerking wil investeren met slimme oplossingen en haar klanten vooruit wil helpen in besparing van tijd en geld. Deze besparing kan worden gerealiseerd door het overnemen van de salarisadministratie, maar ook het slim rapporteren van cijfers waardoor er door het management goed kan worden gestuurd.

Zoekt u een partner die met u mee kan denken en uw bedrijf vooruit brengt? Neem dan contact met ons op.

Liever een advies op maat?

Wilt u door ons gebeld worden? Wij nemen binnen een uur contact met u op. Kies Salure voor:

  • innovatie
  • procesefficiency
  • professionele aandacht
  • sterke betrokkenheid