Branche gezondheidszorg
Branches - Gezondheidszorg
Gezondheidszorg

Samenwerken zodat de zorg soepel verloopt. U kunt op Salure rekenen.

Samenwerken zodat de zorg soepel verloopt. U kunt op Salure rekenen.

Samenwerken zodat de zorg soepel verloopt. U kunt op Salure rekenen.

Gezondheidszorg

Samenwerken zodat de zorg soepel verloopt. U kunt op Salure rekenen.

Samenwerken zodat de zorg soepel verloopt. U kunt op Salure rekenen.

Samenwerken zodat de zorg soepel verloopt. U kunt op Salure rekenen.

Gezondheidszorg

Samenwerken met een betrouwbare dienstverlener

 

De zorg verandert snel. Organisaties in de gezondheidszorg hebben te maken met een grote en uitgebreide HR- en salarisadministratie. Een thuiszorgorganisatie werkt bijvoorbeeld met verschillende (flexibele) diensten en werktijden, pauzes, reiskosten, contracten en verloningen. Zorgorganisaties hebben niet altijd administrateurs in dienst om alle gegevens te wijzigen en nauwkeurig bij te houden.

 

Wij zorgen ervoor dat u kunt zorgen

 

Waar u ook behoefte aan heeft binnen uw zorgorganisatie, Salure biedt ondersteuning. Wij nemen salarisadministratie over, geven advies over efficiënte bedrijfsprocessen en leveren slimme Business Intelligence-oplossingen. Met deze oplossingen krijgt u bijvoorbeeld inzicht in gegevens over verschillende zorglocaties, zoals capaciteit, bestede uren, loonkosten en opbrengsten. Deze informatie is beschikbaar voor het management, maar ook voor teams. De mogelijkheden zijn eindeloos. Wij staan naast u en denken met u mee.

 

Salure verdiept zich in uw bedrijfsvoering. Onze adviseurs maken een analyse van problemen of uitdagingen in uw organisatie en zorgen voor een passende oplossing. Door consultancy of procesoptimalisatie bijvoorbeeld. Salure werkt samen met organisaties in de gezondheidszorg die zich bezighouden met Care en/of Cure.

Kunnen wij helpen?

Salure zorgt als betrokken dienstverlener goed voor u.

Salure garandeert zekerheid:
  • HR- en salarisadministratie deels of volledig uitbesteden;
  • Vrijblijvend advies over efficiënte bedrijfsprocessen;
  • Inzicht met ons Business Intelligence-platform SalureConnect;
  • Ervaring met Care en Cure.
Bel mij terug
functioneel beheer AFAS

Zij gingen u voor

Laurens Rotterdam gezondheidszorg functioneel beheer

Functioneel beheer voor Laurens

Salure werkt samen met Laurens in Rotterdam, vooral op het gebied van functioneel beheer. Onze Lean Six Sigma Black Belt-gecertificeerde consultant ondersteunt Laurens hierbij.

Lees meer
Canon Medical Systems salarisadministratie

Salarisadministratie voor Canon Medical Systems Nederland

Salure verzorgt de salarisadministratie voor Canon Medical Systems Nederland. Alle 250 medewerkers ontvangen iedere maand een correcte loonstrook.

Lees meer
  • Thuiswerken; niemand ontkomt er aan in tijden waarin het coronavirus hoogtij viert. Naast grote economische gevolgen, brengt het coronavirus ook praktische vragen voor werkgevers en werknemers met zich mee. Wat zijn bijvoorbeeld de gevolgen van thuiswerken voor de onbelaste reiskostenvergoeding? Salure zocht het uit. De...

  • Vanaf 10 april stapt onze afdeling functioneel beheer over op de tickettool. Via deze tickettool kunt u als functioneel beheer klant uw vragen eenvoudig online aan ons stellen. U ziet in één oogopslag welke functioneel beheerder het ticket heeft opgepakt en welke vragen wij u...

  • Op 17 maart is de werktijdverkorting vervangen door De NOW-regeling. Wat houdt dit in voor uw organisatie? In dit artikel geven we antwoord op de 4 belangrijkste vragen. De gevolgen van het coronavirus op onze economie worden steeds groter. Tot voor kort domineerde de term...

Onze klanten aan het woord

Blije klanten maken ons gelukkig. Lees wat zij over ons zeggen.

Verder kennismaken?

Of heeft u een andere vraag?

Advies contact
NPS score Salure

Salure behaalt NPS van 27

Onze klanten hebben ons beoordeeld! We zijn erg blij met een Net Promoter Score van 27. Lees verder en ontdek wat onze klanten over ons zeggen.