[wwp_vc_breadcrumbs_dynamic show_home=”1″ show_parent=”1″ show_child=”1″ theme=”0″]

Gezondheidszorg

Samenwerken met een betrouwbare dienstverlener

De zorg verandert snel. Organisaties in de gezondheidszorg hebben te maken met een grote en uitgebreide HR- en salarisadministratie. Een thuiszorgorganisatie werkt bijvoorbeeld met verschillende (flexibele) diensten en werktijden, pauzes, reiskosten, contracten en verloningen. Zorgorganisaties hebben niet altijd administrateurs in dienst om alle gegevens te wijzigen en nauwkeurig bij te houden.

Wij zorgen ervoor dat u kunt zorgen

Waar u ook behoefte aan heeft binnen uw zorgorganisatie, Salure biedt ondersteuning. Wij nemen salarisadministratie over, geven advies over efficiënte bedrijfsprocessen en leveren slimme Business Intelligence-oplossingen. Met deze oplossingen krijgt u bijvoorbeeld inzicht in gegevens over verschillende zorglocaties, zoals capaciteit, bestede uren, loonkosten en opbrengsten. Deze informatie is beschikbaar voor het management, maar ook voor teams. De mogelijkheden zijn eindeloos. Wij staan naast u en denken met u mee.

Salure verdiept zich in uw bedrijfsvoering. Onze adviseurs maken een analyse van problemen of uitdagingen in uw organisatie en zorgen voor een passende oplossing. Door consultancy of procesoptimalisatie bijvoorbeeld. Salure werkt samen met organisaties in de gezondheidszorg die zich bezighouden met Care en/of Cure.

functioneel beheer AFAS

Kunnen wij helpen?

Salure draagt zorg voor je medewerkers.

✔ HR- en salarisadministratie deels of volledig uitbesteden;
✔ Vrijblijvend advies over efficiënte bedrijfsprocessen;
✔ Inzicht met ons Business Intelligence-platform SalureConnect;
✔ Ervaring met Care en Cure.

Zij gingen je voor

Laurens

Functioneel beheer voor Laurens

Salure werkt samen met Laurens in Rotterdam, vooral op het gebied van functioneel beheer. Onze Lean Six Sigma Black Belt-gecertificeerde consultant ondersteunt Laurens hierbij.

Canon

Salarisadministratie voor Canon

Salure verzorgt de salarisadministratie voor Canon Medical Systems Nederland. Alle 250 medewerkers ontvangen iedere maand een correcte loonstrook.

Nieuwste blogs

minimumloon 2023 Nederland

Wat is het minimumloon in 2023

Er is weer een jaar voorbijgevlogen en dat betekent dus dat het minimumloon 2022 bijna oud nieuws is. Voor bedrijven is het daarom belangrijk om op de hoogte te zijn van het minimumloon 2023. Daarover lees je in deze blog meer!

Lees verder »
salary split: werkzaam in meerdere landen

Salary split: wat is het en hoe werkt het?

Ben jij of je werknemer in meerdere landen werkzaam? Dan kun je wellicht gebruik maken van de lage (progressieve) tarieven in verschillende landen: het tariefsopstapje. Dit voordeel door de salary split (ook wel split payroll genoemd) kan oplopen tot duizenden euro’s per jaar.

Lees verder »
Uitleg over CSRD richtlijn

De CSRD: zo ga je ermee om

De Corporate Sustainability Reporting Directive (CSRD) is een Europese richtlijn. De belangrijkste verplichting die hierin is opgenomen, is dat organisaties moeten rapporteren op de impact die hun bedrijfsactiviteiten hebben op het milieu en op sociaal gebied.

Lees verder »

Onze klanten aan het woord

Blije klanten, daar doen we het voor. Lees wat zij over ons zeggen.

Pijl Nick website - Gezondheidszorg

Verder kennismaken?

Of een andere vraag? Neem contact met ons op.