Branche internationaal
Branches - Onderwijs
Onderwijs

Salure ondersteunt het onderwijs met software en dienstverlening.

Salure ondersteunt het onderwijs met software en dienstverlening.

Salure ondersteunt het onderwijs met software en dienstverlening.

Onderwijs

Salure ondersteunt het onderwijs met software en dienstverlening.

Salure ondersteunt het onderwijs met software en dienstverlening.

Salure ondersteunt het onderwijs met software en dienstverlening.

Onderwijs

Duidelijk, betrokken en veilig

 

Door de hoge werkdruk is er weinig tijd en budget beschikbaar in het onderwijs en door de vele (verlof)regelingen zijn er stapels administratie. Salure neemt razendsnel de HR- of salarisadministratie over of springt in waar nodig. We bieden diensten en Business Intelligence-oplossingen speciaal voor het onderwijs aan.

 

Salarisadministratie uitbesteden in het onderwijs

 

Salure is een vertrouwde partner voor verschillende scholen en onderwijsinstellingen door heel Nederland. Onze diensten en oplossingen zijn ingericht om het onderwijs optimaal te ondersteunen. Kies voor het uitbesteden van HR- of salarisadministratie. Onze specialisten houden rekening met actuele wetgeving en beschikbare regelingen. Zo zorgen we pro actief dat uw administratie gebruikt maakt van deze regelingen en altijd up-to-date is.

 

Vervangers voor een zieke docent

 

Salure heeft een softwarepakket voor het inzetten van invallers. Met onze Vervangingstool ziet u snel en eenvoudig welke vervanger beschikbaar en bevoegd is, of de vervanger al eerder heeft gewerkt en welke wet- en regelgeving van toepassing is. Na het inplannen ziet u hoeveel uur de vervanger heeft ingevallen en wat u kunt verwachten qua facturatie. U kunt de Vervangingstool koppelen met andere systemen, waardoor u efficiënt werkt.

 

Data die het onderwijs beter maken

 

We kunnen ons Business Intelligence-platform SalureConnect koppelen aan uw HR- en salarisadministratie en ook aan leerlingvolgsystemen of roosteradministratie. Zo krijgt u snel inzicht in grote hoeveelheden data. In een oogopslag ziet u bijvoorbeeld dat de leerlingen van 4 havo slecht presteren op aardrijkskunde, of u daarvoor extra lessen kunt inplannen en zo ja, met welke leerkracht en wanneer.

 

Managementinformatie

Ook voor het management is de data beschikbaar. Via slimme dashboards, zien zij in één oogopslag hoe het ervoor staat. Een goed dashboard geeft de directie de mogelijkheid om te filteren, algemeen, op locatie of op vakspecialisme. Geen uitgebreide Excel bestanden met cijferlijsten. Door een koppeling te maken tussen uw systemen, staat alles slim bij elkaar. Ook docenten hoeven geen informatie meer over te typen. Alles staat overzichtelijk in één systeem. SalureConnect voert de informatie automatisch door in de andere systemen. 

Download de brochure onderwijsadministratie

Salure is betrouwbaar en denkt met u mee.

Salure garandeert zekerheid:
  • Salarisadministratie deels of volledig uitbesteden;
  • Vervangers slim inplannen met de Vervangingstool;
  • Inzicht met ons Business Intelligence-platform SalureConnect.
Download brochure
Salarisadministratie uitbesteden
  • Thuiswerken; niemand ontkomt er aan in tijden waarin het coronavirus hoogtij viert. Naast grote economische gevolgen, brengt het coronavirus ook praktische vragen voor werkgevers en werknemers met zich mee. Wat zijn bijvoorbeeld de gevolgen van thuiswerken voor de onbelaste reiskostenvergoeding? Salure zocht het uit. De...

  • Vanaf 10 april stapt onze afdeling functioneel beheer over op de tickettool. Via deze tickettool kunt u als functioneel beheer klant uw vragen eenvoudig online aan ons stellen. U ziet in één oogopslag welke functioneel beheerder het ticket heeft opgepakt en welke vragen wij u...

  • Op 17 maart is de werktijdverkorting vervangen door De NOW-regeling. Wat houdt dit in voor uw organisatie? In dit artikel geven we antwoord op de 4 belangrijkste vragen. De gevolgen van het coronavirus op onze economie worden steeds groter. Tot voor kort domineerde de term...

Onze klanten aan het woord

Blije klanten maken ons gelukkig. Lees wat zij over ons zeggen.

Verder kennismaken?

Of heeft u een andere vraag?

Advies contact bel terug salarisadministratie uitbesteden consultancy proces optimalisatie lean
NPS score Salure

Salure behaalt NPS van 27

Onze klanten hebben ons beoordeeld! We zijn erg blij met een Net Promoter Score van 27. Lees verder en ontdek wat onze klanten over ons zeggen.