[wwp_vc_breadcrumbs_dynamic show_home=”1″ show_parent=”1″ show_child=”1″ theme=”0″]

Onderwijs

Duidelijk, betrokken en veilig

Door de hoge werkdruk is er weinig tijd en budget beschikbaar in het onderwijs en door de vele (verlof)regelingen zijn er stapels administratie. Salure neemt razendsnel de HR- of salarisadministratie over of springt in waar nodig. We bieden diensten en Business Intelligence-oplossingen speciaal voor het onderwijs aan.

Salarisadministratie uitbesteden in het onderwijs

Salure is een vertrouwde partner voor verschillende scholen en onderwijsinstellingen door heel Nederland. Onze diensten en oplossingen zijn ingericht om het onderwijs optimaal te ondersteunen. Kies voor het uitbesteden van HR- of salarisadministratie. Onze specialisten houden rekening met actuele wetgeving en beschikbare regelingen. Zo zorgen we pro actief dat uw administratie gebruikt maakt van deze regelingen en altijd up-to-date is.

Vervangers voor een zieke docent

Salure heeft een softwarepakket voor het inzetten van invallers. Met onze Vervangingstool ziet u snel en eenvoudig welke vervanger beschikbaar en bevoegd is, of de vervanger al eerder heeft gewerkt en welke wet- en regelgeving van toepassing is. Na het inplannen ziet u hoeveel uur de vervanger heeft ingevallen en wat u kunt verwachten qua facturatie. U kunt de Vervangingstool koppelen met andere systemen, waardoor u efficiënt werkt.

Data die het onderwijs beter maken

We kunnen ons Business Intelligence-platform SalureConnect koppelen aan uw HR- en salarisadministratie en ook aan leerlingvolgsystemen of roosteradministratie. Zo krijgt u snel inzicht in grote hoeveelheden data. In een oogopslag ziet u bijvoorbeeld dat de leerlingen van 4 havo slecht presteren op aardrijkskunde, of u daarvoor extra lessen kunt inplannen en zo ja, met welke leerkracht en wanneer.

Managementinformatie

Ook voor het management is de data beschikbaar. Via slimme dashboards, zien zij in één oogopslag hoe het ervoor staat. Een goed dashboard geeft de directie de mogelijkheid om te filteren, algemeen, op locatie of op vakspecialisme. Geen uitgebreide Excel bestanden met cijferlijsten. Door een koppeling te maken tussen uw systemen, staat alles slim bij elkaar. Ook docenten hoeven geen informatie meer over te typen. Alles staat overzichtelijk in één systeem. SalureConnect voert de informatie automatisch door in de andere systemen. 

gezondheidszorg branche samen slim vooruit

Download de brochure onderwijsadministratie

Salure garandeert zekerheid:

✔ Vervangers slim inplannen met de Vervangingstool;
✔ Ervaring met 120+ systemen;
✔ Inzicht met ons Business Intelligence-platform SalureConnect.

Nieuwe blogs

team-project-march-exoskeleton

Mijlpaal: zelfbalancerend exoskelet Project MARCH

Een misschien wel wereldwijde mijlpaal: dwarslaesiepatiënt Koen van Zeeland (36) uit het Gelderse Slijk-Ewijk wandelde afgelopen vrijdagmiddag zónder krukken in een exoskelet van TU Delft-studenten door de Onderzeebootloods in Rotterdam. Het skelet hield zichzelf in evenwicht.

Lees verder »

Onze klanten aan het woord

Blije klanten, daar doen we het voor. Lees wat zij over ons zeggen.

Verder kennismaken?

Of een andere vraag? Neem contact met ons op.

Adviseur payroll bedrijven

Download onze onderwijsbrochure


Word gratis lid van onze community!

Blijf op de hoogte van het laatste HR- en Payroll-nieuws, handige AFAS-tips en onze webinars.

Word lid van onze HR & Payroll Community!

hr-payroll-community