Onderwijsadministratie

Processen in het onderwijs lenen zich bij uitstek voor optimalisatie

Processen

Wilt u ook toegankelijke, efficiënte, digitale processen, die u op weg helpen voor een volledige controle van uw onderwijsadministratie? Wij helpen u graag. Salure is een hoogwaardige dienstverlener op het gebied van HR en financiële administratie. Wij zijn gespecialiseerd in een nieuwe manier van administreren voor het onderwijs. Procesoptimalisatie is daarbij het credo.

Informatievoorziening

Zonder juiste en tijdige informatievoorziening heeft u geen handvatten om te sturen. De hoeveelheid systemen maakt het combineren van data lastig. De professionals van Salure combineren die data en bieden relevante doorzichten.

Verouderde systemen

Weg met papieren rapporten en verouderde systemen die u extra werk geven! Op naar controle en transparantie van de processen van uw onderwijsadministratie.

Praktijkvoorbeelden

De voorbeelden spreken voor zich. Lees het onderstaande voorbeeld. Neem voor voorbeelden bij u in de buurt contact op met de specialisten van Salure.

Lees het nieuwsbericht van Salure over 100 instellingen voor primair onderwijs en 10 instellingen voor voortgezet onderwijs die het afgelopen jaar voor Salure hebben gekozen.

Kennisis macht!

De moderne dashboards van Salure bieden u onmisbaar inzicht. Neem een voorsprong op uw concurrenten

Qliq laptop
  • Risicomanagement

    Gedetailleerde dashboards bieden u de mogelijkheid om de risico's te managen.

  • KPI's

    U stelt uw eigen KPI's in. Klik eenvoudig door tot op het laagste detailniveau.

Liever een advies op maat?

Wilt u door ons gebeld worden? Wij nemen binnen een uur contact met u op. Kies Salure voor:

  • innovatie
  • procesefficiency
  • professionele aandacht
  • sterke betrokkenheid