Consulting

AFAS Expert

Heeft u behoefte aan diepgaande kennis van AFAS Profit? Salure heeft gecertificeerde AFAS-experts voor u beschikbaar. De consultants van Salure beschikken over veel ervaring op HR- & salarisadministratief terrein én zijn gecertificeerde AFAS-experts.

Lees meer

Payroll consultancy

U heeft AFAS Profit aangeschaft en daarmee heeft u een modern softwaresysteem in huis met zeer veel mogelijkheden - mogelijkheden die waarde toevoegen. Misschien bent u tot de conclusie gekomen dat uw organisatie die toegevoegde waarde nog onvoldoende ervaart. De payroll consultants van Salure zijn expert in het optimaal benutten van AFAS Profit. Neem contact op met onze experts.

Lees meer

Trainingen

De salarisadministrateur van vandaag staat in een complexe en snel veranderende omgeving, waarbij hij rekening moet houden met tal van aspecten. Hoewel de meeste salarisadministrateurs beschikken over een goede basisopleiding, leert de praktijk dat het niet altijd lukt om goed bij te blijven. Dit kan fiscale naheffingen tot gevolg hebben.

Lees meer

Detachering

Zoekt u een interim salarisadministrateur voor tijdelijke hulp op de salarisadministratie? Salure heeft een salarisadministrateur stand-by voor u! Onze interim salarisadministrateurs hebben naast vakinhoudelijke kennis zeer veel ervaring met AFAS profit.

Lees meer
Brochures

Informatie over de diensten van Salure. Kies de dienst die het beste bij uw behoefte past.

Download de brochure
Wij bellen u op!

Wilt u door ons terug gebeld worden, klik hier op bel mij terug.

Bel mij terug