Payroll consultancy

Payroll consultant

U heeft AFAS Profit aangeschaft en daarmee heeft u een modern softwaresysteem in huis met zeer veel mogelijkheden - mogelijkheden die waarde toevoegen. Misschien bent u tot de conclusie gekomen dat uw organisatie die toegevoegde waarde nog onvoldoende ervaart. Dan bent u bij de payroll consultant aan het goede adres.

De payroll consultants van Salure

De consultants van Salure zijn experts in het optimaal benutten van AFAS Profit. Zij beschikken over minimaal 15 jaar vakinhoudelijke kennis en ervaring in financiële, HRM- en/of payrollfuncties. Onze consultants kunnen ook uw AFAS Profit-systeem zo inrichten dat het optimaal aansluit op uw behoefte.Payroll consultant

Salure mag inmiddels vele toonaangevende organisaties (in nagenoeg alle sectoren) tot haar klanten rekenen. Hoe groot uw organisatie ook is, wij zijn u graag van dienst!

Wilt u een oriënterend gesprek met één van onze payroll consultants over het verbeteren van de toegevoegde waarde van uw AFAS Profit-systeem voor uw organisatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Meer informatie

Brochures

Informatie over de diensten van Salure. Kies de dienst die het beste bij uw behoefte past.

Download de brochure
Wij bellen u op!

Wilt u door ons terug gebeld worden, klik hier op bel mij terug.

Bel mij terug