Financiële administratie uitbesteden

Financiële administratie uitbesteden

U wilt een solide financiële administratie? De experts van Salure helpen u om uw administratie lean & mean in te richten voor een goed financieel beheer. Gedegen adviezen zijn daarbij onontbeerlijk - adviezen die gegeven worden op basis van scherpe analyses en inzicht in de actuele stand van de kosten en opbrengsten.

U kunt uw financiële administratie volledig aan Salure overlaten of ervoor kiezen een deel aan onze zorg toe te vertrouwen. In beide gevallen leveren we u uitstekende service, continuïteit en kwaliteit. Daarbij streven we naar efficiënte inrichting van (maximaal geautomatiseerde) processen waardoor veel invoerwerk vervalt en tot transparantie van de processtromen voor een goede informatievoorziening.

De moderne en hoogwaardige dienstverlening van Salure biedt u een aanzienlijke versnelling en verbetering van de administratieve procesafhandeling. U profiteert van:

- een gedigitaliseerde afhandeling van inkoopfacturen,
- een digitale verplichtingadministratie,
- een financiële administratie die ingericht is op uw besturingsmodel en EJF-model,
- verlof, verzuim en vervanging die afgehandeld en gemonitord worden in een workflow.

Salure is bepaald geen doorsnee administratiekantoor. Wij onderscheiden ons door een proactieve dienstverlening, korte doorlooptijden van processen en zeer snelle ontsluiting van managementinformatie. We luisteren naar onze klanten en adviseren waar nodig.

Brochures

Informatie over het uitbesteden van de financiële administratie.

Download de brochure
Wij bellen u op!

Wilt u door ons terug gebeld worden, klik hier op bel mij terug.

Bel mij terug