HR administratie uitbesteden

HR administratie uitbesteden

Heeft u genoeg van de administratieve handelingen die veel tijd en energie in beslag nemen bij het vormgeven van uw personeelsbeleid? Bent u de eindeloze mutatiestromen en wijzigingen in wet- en regelgeving zat? Besteed de HR-administratie uit aan Salure en boek winst op kwaliteit én tijd!

Tijd voor HR-beleid

Het is het vak van Salure om uw HR-gegevens efficiënt, effectief en volledig te administreren. Zonder dat u ergens naar om hoeft te zien, liggen er elke maand juiste en volledige rapportages klaar. Hierdoor heeft u meer tijd voor strategisch HR-beleid, meer focus op uw kerntaken, minder operationele kosten en risico’s en een gegarandeerde continuïteit. Kortom, u kunt uw energie weer investeren in het optimaal laten renderen van uw medewerkers!

Dienstverlening HR-administratie uitbesteden

Bij uitbesteding van uw HR-administratie ontzorgt Salure u op veel verschillende fronten. Denk bijvoorbeeld aan de helpdesk P&O waar zowel leidinggevenden als medewerkers met hun vragen terecht kunnen. Dit bespaart u een stroom aan telefoontjes! Daarnaast houdt Salure zorgvuldig het digitale personeelsdossier bij, met daarbij behorende tijdrovende klussen als opleidingsmanagement en verzuimregistratie. Salure maakt desgewenst ook contracten op en verwerkt loonbeslagen et cetera.

Omdat Salure met klantteams werkt, heeft u de beschikking over verschillende administrateurs. Deze administrateurs zijn goed op de hoogte van de ontwikkelingen binnen uw organisatie. Fijn voor uw medewerkers, dat ze niet steeds opnieuw hetzelfde verhaal hoeven te vertellen!HR administratie uitbesteden

Waarom Salure?

Salure heeft ervaren en deskundige medewerkers die uw personeelsadministratie voeren. Zij zijn betrokken bij uw organisatie en enthousiast voor hun vak. Salure besteedt veel tijd aan opleiding/training van het personeel, onder andere door eigen trainingen. Daardoor blijven de medewerkers altijd op de hoogte van de ontwikkelingen op hun vakgebied. Wij gaan voor kwaliteit!

Daarnaast geeft Salure bedrijven de mogelijkheid om zich aan te sluiten op een bewezen platform, waarmee employee self service, competentiemanagement en employee benefits optimaal vorm kunnen krijgen. De HR Self Service, HR- en salarisadministratie is volledig geïntegreerd in dit platform, zodat de gegevens slechts één keer ingevoerd hoeven te worden. Dit bespaart tijd en verkleint de kans op fouten.

Wilt u ontzorgd worden? Kies dan voor Salure!

Brochures

Informatie over het uitbesteden van de HR administratie.

Download de brochure
Wij bellen u op!

Wilt u door ons terug gebeld worden, klik hier op bel mij terug.

Bel mij terug