Loonadministratie onderwijs

Loonadministratie onderwijs

Voor het uitbesteden van de loonadministratie van uw onderwijsorganisatie bent u bij Salure aan het goede adres. Wij administreren op een nieuwe wijze. Laat u door ons verrassen!

Salure kan Loonadministratie onderwijsu laten zien hoe uw loonadministratie toegankelijk, efficiënt en inzichtelijk wordt. Door onze klantteams is de continuïteit geborgd, dus geen onverwachte uitval. Bij ziekte, zwangerschap of verlof kunt u altijd beroep doen op de andere medewerkers van het klantteam. Zij zijn continu op de hoogte van de lopende administratieve zaken. Zo bent u nooit afhankelijk van één persoon.  

Online loonadministratie levert voordelen op

De online loonadministratie zal voor uw onderwijsinstelling veel voordelen opleveren. Zo bent u altijd en overal in staat om uw cijfers in te zien en blijft u continu up-to-date. De kosten voor overgang van uw oude systeem naar het nieuwe online systeem kan in korte tijd terugverdiend worden. Salure heeft dit in de praktijk veelal ondervonden. Daarnaast wordt er tijd bespaard, aangezien er bijvoorbeeld geen data meer ingevoerd hoeft te worden. Dit geeft u als bestuurder de ruimte om op de hoofdzaken te focussen.

De voordelen van online loonadministratie in het onderwijs:

  • Digitale documenten (aktes, contracten, feedback)
  • Transparante processen
  • Altijd en overal up-to-date
  • Snel terugverdienen van investering
  • Tijdwinst

 

 

Brochures

Informatie over het uitbesteden van de salarisadministratie.

Download de brochure
Wij bellen u op!

Wilt u door ons terug gebeld worden, klik hier op bel mij terug.

Bel mij terug