Administratief steuntje voor de Sint

De Sint heeft het zwaar te verduren dit jaar. Zijn boek valt uit elkaar en de pagina´s vergelen. Hij kan nauwelijks meer bijhouden welke kinderen wat vragen en ook zijn administratie is niet op orde. 
Over een paar uur is het Pakjesavond en verwachten alle Nederlandse gezinnen een opgewekte Sinterklaas, met een heleboel cadeautjes. Alle declaraties voor het stallen van Amigo en bonnetjes voor het eventueel ruilen van de presentjes moeten bijgehouden worden, maar de arme goedheiligman weet zich geen raad met zijn administratie.

Toegankelijk

Gelukkig heeft Salure de oplossing! Sint maak u niet druk, wij kunnen al uw papiertjes en pagina´s omzetten in een heldere, digitale administratie. Ook voor een man op leeftijd zijn moderne oplossingen beschikbaar. Zo zijn de moderne toepassingen, die gebruikt wordt om de (salaris)administratie bij te houden, heel toegankelijk en ondersteunen de professionele medewerkers van Salure u als u vragen heeft.
Met een paar drukken op de knop heeft u inzicht in alle in- en uitgaven van uw Sinterklaas BV. Ook heeft u toegang tot een overzicht van het Pietensalaris dat u altijd en overal kunt inzien. Dus ook als u vanavond over de daken loopt.
Maak het uzelf dus gemakkelijk en laat al die ingewikkelde processen aan Salure uitbesteden. Wij zorgen dat alle cijfers kloppen en dat u inzicht heeft in de administratie. Dan kunt u zich richten op een mooie, gezellige en zorgeloze avond vol pakjes en blije gezichten.

Deel dit artikel:

Word gratis lid van onze HR & Payroll community!

Deel dit artikel:

Word gratis lid van onze community!

Blijf op de hoogte van het laatste HR- en Payroll-nieuws, handige AFAS-tips en onze webinars.

hr-payroll-community

Word gratis lid van onze community!

Blijf op de hoogte van het laatste HR- en Payroll-nieuws, handige AFAS-tips en onze webinars.

Word lid van onze HR & Payroll Community!

hr-payroll-community