Terug naar het overzicht

Marjolijn Wolst genomineerd voor de AFAS EXPERT AWARD 2011

Salure is voor de 3de keer in vier jaar genomineerd voor de AFAS Award!

Ook dit jaar organiseerde AFAS ERP Software de AFAS Award. Dit jaar is er een nieuw element bij gekomen: AFAS EXPERT! Marjolijn Wolst van Salure is genomineerd. Wederom een bevestiging van de klasse van onze medewerkers.

AFAS onder de indruk van de kwaliteit

De vakjury kon net als in 2008 en 2009 niet om Salure heen. “We hadden het zwaar als vakjury”, zegt AFAS CEO Bas van der Veldt. “Ieder jaar weten onze klanten en partners de lat weer hoger te leggen. We zijn weer zeer onder de indruk van de inzendingen. De Awards zijn speciaal in het leven geroepen voor AFAS-klanten en partners die optimaal gebruik maken van AFAS Profit.

Vanaf 25 mei kan iedereen stemmen op zijn/haar favoriete organisatie, waarna op 16 juni bekend wordt gemaakt wie er met de gouden AFAS Award naar huis gaat. Alle genomineerden zijn deze dag aanwezig op het AFAS Awards zomergala waar de winnaars zullen worden gehuldigd.NPS score Salure

Salure behaalt NPS van 27

Onze klanten hebben ons beoordeeld! We zijn erg blij met een Net Promoter Score van 27. Lees verder en ontdek wat onze klanten over ons zeggen.