Terug naar het overzicht

Forfait werkkostenregeling in 2013 naar 1,6 procent

Uit een tussenevaluatie van de werkkostenregeling is gebleken dat het forfait vermoedelijk naar 1,6% van de fiscale loonsom zal stijgen.

Tussenevaluatie werkkostenregeling

Staatssecretaris Weekers van Financiën stuurde onlangs de tussenevaluatie van de Werkkostenregeling naar de Tweede Kamer. Daaruit bleek dat er voor het Belastingplan 2013 al rekening is gehouden met een extra stijging van het werkkostenforfait van 0,1%. Daardoor zal het forfait van 1,4% naar 1,6% stijgen bij de invoering van het uniform loonbegrip.

Ook verduidelijking loonbegrip

Staatssecretaris Weekers heeft ook een verduidelijking van het loonbegrip gegeven in de tussenevaluatie. Hij benadrukte dat er niet alleen een verband moet zijn tussen de voorziening en de dienstbetrekking, maar ook dat er een privévoordeel is voor de werknemer.

Klik hier of op de onderstaande afbeelding om de tussenevaluatie van de werkkostenregeling te downloadenVolg ons en deel dit bericht

Volg ons en deel dit bericht

NPS score Salure

Salure behaalt NPS van 27

Onze klanten hebben ons beoordeeld! We zijn erg blij met een Net Promoter Score van 27. Lees verder en ontdek wat onze klanten over ons zeggen.