Terug naar het overzicht

Marjolijn Wolst wint Gouden AFAS Expert AWARD!

Marjolijn Wolst van Salure mocht gisterenavond tijdens het AFAS zomergala de gouden AFAS Award in de categorie AFAS Expert mee naar huis nemen.

De AFAS Awards zijn dit jaar uitgereikt in zeven categorieën; Accountancy, ERP, HRM/Payroll, Onderwijs, Zorg & Welzijn, AFAS Partner en AFAS Expert. Per categorie waren vooraf drie organisaties genomineerd. De winnaars per categorie zijn:

  • Categorie Accountancy: Leidsche Rijn Adviesgroep B.V.
  • Categorie ERP: Myler
  • Categorie HRM/Payroll: Blauwe Brug BV
  • Categorie Onderwijs: Vivente, Stichting voor Christelijk Primair Onderwijs
  • Categorie Zorg & Welzijn: Antonius Zorggroep (AZG)
  • Categorie AFAS Partner: iPublications BV
  • Categorie AFAS Expert: Marjolijn Wolst, Salure

Bekijk hier de fotoreportage van de uitreiking.

Criteria voor de nominatie en de stemprocedure

AFAS schrijft op haar website het volgende over de criteria en de stemprocedure: “de belangrijkste criteria voor de nominaties waren een optimale integratie en implementatie van AFAS Profit in de organisatie en de rendementsverbeteringen die hiermee zijn behaald. Het doel van de awards is zowel klanten als niet-klanten te laten zien wat er mogelijk is met AFAS Profit. De winnaars dienen zodanig als voorbeeld voor een optimale toepassing van de software.

AFAS heeft dit jaar Twitter voor de eerste keer ingezet als middel om te stemmen voor de awards. De softwareleverancier ging zelfs zover dat uitsluitend via dit medium gestemd kon worden. In twaalf dagen tijd werden meer dan 1300 stemmen uitgebracht. AFAS heeft hiermee plaats 69 in de lijst van trending topics behaald. In totaal werden met 1.377 tweets bijna 140.000 twitteraars bereikt.

AFAS CEO Bas van der Veldt, over de awards: “Door middel van de awards dagen wij klanten uit alles uit ons product te halen. Gelukkig zien we dat steeds meer klanten de mogelijkheden van onze software optimaal benutten. Bijzonder dit jaar is het feit dat er alleen via Twitter gestemd kon worden voor de awards. Op deze manier wilde we de stemprocedure transparant houden en de resultaten van de verkiezing toegankelijk maken voor de bezoeker en de genomineerden. Uiteindelijk zijn er 1377 stemmen uitgebracht. Wat ons betreft dus een groot succes.”


NPS score Salure

Salure behaalt NPS van 27

Onze klanten hebben ons beoordeeld! We zijn erg blij met een Net Promoter Score van 27. Lees verder en ontdek wat onze klanten over ons zeggen.