Terug naar het overzicht

Menzis Eerstelijns Zorg blij met AFAS en Salure

Afgelopen maanden is ProfitWeb ingericht voor Menzis Eerstelijns Zorg. Menzis Eerstelijns Zorg gebruikt ProfitWeb om de medewerker verlof aan te laten vragen, adres en persoonsgegevensmutaties te laten maken en om de leidinggevende een verzuimmelding te laten doen. Daarnaast is er via up-to-date stuurinformatie voor leidinggevenden en managers beschikbaar om hun afdeling goed aan te kunnen sturen.

Salure, Gold Partner van AFAS, verwerkt de salarissen in de eigen omgeving van Menzis Eerstelijns Zorg, maar is ook verantwoordelijk voor het applicatiebeheer van AFAS Profit.

Vandaag vond de overdracht van de inrichting van ProfitWeb en autorisatie plaats. Door samen met AFAS Experts Menzis Eerstelijns Zorg te ontzorgen, zijn zij in staat om zich te focussen op hun eigen dienstverlening.

Menzis Eerstelijns Zorg is een snelgroeiende organisatie die hoogwaardige eerstelijnszorg aan patiënten levert. Er werken meer dan 700 medewerkers verdeeld over 5 werkgevers.

Als Gold Partner van Afas, ondersteunt Salure  klanten bij de salarisadministratie of neemt deze (gedeeltelijk) uit handen. Daarnaast zijn zij in staat om klanten te helpen bij het beheren van AFAS Profit.

Luuk van den Oosterkamp
Consultant (AFAS)Word gratis lid van onze community!

Blijf op de hoogte van het laatste HR- en Payroll-nieuws, handige AFAS-tips en onze webinars.