Terug naar het overzicht

Nieuwe app voor vervangers in het onderwijs

App voor vervangers in het onderwijs

Salure brengt vandaag een app op de markt voor vervangers in het onderwijs. De Wet Werk en Zekerheid heeft de vervangingspraktijk intensiever en risicovoller gemaakt. De app is een aanvulling op de eerder gelanceerde vervangingstool en biedt onderwijsbesturen extra ondersteuning om de arbeidsrechtelijke risico’s te beheersen. De app is beschikbaar op iOSAndroid en WindowsPhone.

Lees meer over de vervangingstool.

Volledige integratie met de backofficeApp voor vervangers

 

De vervangingstool en de app zijn volledig gekoppeld met de backoffice (AFAS & RAET) van onderwijsbesturen. Die integratie is niet alleen belangrijk voor een efficiënte afhandeling van de administratie, maar ook essentieel voor de ketenregeling. Immers, een blokkade in de software voor vervangingen, is nog geen blokkade in de backoffice. De vervangingstool en de nieuwe app bieden de garantie van een volledige integratie.

Voordelen voor vervangers en besturen

Deze app biedt u de mogelijkheid om zeer snel uw beschikbaarheid door te geven en op vervangingsoproepen te reageren. U ontvangt push notificaties als u bent ingepland voor een vervanging.

Voordelen op een rij:

  • Snel beschikbaarheid doorgeven (in één keer voor alle besturen waar de vervanger geregistreerd staat);
  • Push notificaties versturen en ontvangen;
  • Overzichtelijk plannen;
  • Persoonlijke gegevens wijzigen;
  • Meerdere besturen managen met één app.


Volg ons en deel dit bericht

Volg ons en deel dit bericht

NPS score Salure

Salure behaalt NPS van 27

Onze klanten hebben ons beoordeeld! We zijn erg blij met een Net Promoter Score van 27. Lees verder en ontdek wat onze klanten over ons zeggen.