Terug naar het overzicht

Proef forum voor salarisadministrateurs

De Belastingdienst is een proef gestart met een nieuw online platform genaamd´Forum Salaris´, speciaal voor salarisadministrateurs. Online interactie staat hierbij centraal.

Het forum is bedoeld om samenwerkingen tussen de Belastingdienst, UWV en salarisadministrateurs te bevorderen. Online interactie tussen vakgenoten onderling en tot de genoemde overheidsinstellingen staat dus centraal. Het doel is om een tot een zo juist en volledig mogelijke invulling van de loonaangifte te komen.

Naast uitwisseling van kennis kan men het platform ook gebruiken om vragen te stellen of om informatie op te vragen met betrekking tot actuele onderwerpen binnen de salarisadministratie.

Proefperiode
Tot eind 2016 zal er tijdens de proefperiode ervaring worden opgedaan met het forum. Afhankelijk van de resultaten en de behoefte bij de salarisadministrateurs, wordt het aantal deelnemers geleidelijk uitgebreid. Het platform wordt inhet najaar door de Belastingdienst geevalueerd.

Om mee te doen kunt u zich gratis aanmelden via de UWV-website https://fsa.pleio.nl Na registratie met gebruikersnaam en wachtwoord, ontvangt u een bevestigingsmail. Via deze mail krijgt u toegang tot het forum. Voor vragen kunt u een mail sturen naar forum.sa@belastingdienst.nl

 


Word gratis lid van onze community!

Blijf op de hoogte van het laatste HR- en Payroll-nieuws, handige AFAS-tips en onze webinars.