Terug naar het overzicht

Salure is nu Gold Certified Partner van AFAS

AFAS ERP Software heeft Salure, dienstverlener in PAYROLL – en HRM services, aangemerkt als Gold Certified Partner. Belangrijke redenen voor het toekennen van het label is dat Salure de software van AFAS optimaal heeft geïntegreerd in het bedrijfsproces en op die manier rendementsverbeteringen voor hun klanten gerealiseerd.

Dit is een prachtig keurmerk!

“Het feit dat we als eerste dienstverlener GOLD CERTIFIED PARTNER zijn is voor ons weer een bevestiging dat we écht goed bezig zijn en het is tegelijkertijd een stimulans om de processen nóg verder te verbeteren”, aldus Paul van Hengel Directeur. “We maken steeds meer gebruik van de enorme mogelijkheden die de software van AFAS ons biedt. Zo waren we het eerste bedrijf die de overstap maakte naar Profit 2008!”

De motor achter het succes!

De meermalen bekroonde expertise van Salure en het deskundig inzetten van AFAS Profit levert hun klanten een significant kostenvoordeel op. De hoge kwaliteit tegen een goede prijs is basis voor jarenlange samenwerking. Kwaliteit en de visie op outsourcing vormen de basis van het succes van Salure.

Veel bedrijven die overgaan van traditionele dienstverleners naar het AFAS Profit software én hun salarisadministratie outsourcen, kiezen nu voor de combinatie AFAS & Salure, vorig jaar winnaar van de AFAS AWARD HRM/PAYROLL, biedt deze klanten een soepele migratie, hoge kwaliteit en gunstige tarieven.

Tags:
,


NPS score Salure

Salure behaalt NPS van 27

Onze klanten hebben ons beoordeeld! We zijn erg blij met een Net Promoter Score van 27. Lees verder en ontdek wat onze klanten over ons zeggen.