Terug naar het overzicht

Schooldirecteuren in controle met een digitaal, transparant proces!

In 2012 hebben veel scholen gekozen voor de dienstverlening van Salure. Voorgaande jaren mochten we al diverse scholen als klant begroeten (o.a. Stichting Protestants Christelijk Basisonderwijs Apeldoorn en  Stichting Vivente), maar in geen ander jaar kozen zóveel scholen voor Salure.

Per 1 januari 2013 zijn ongeveer 100 instellingen voor primair onderwijs en 10 voor voortgezet onderwijs live gegaan met de ERP-suite van AFAS Profit. Na zorgvuldige implementatie, die vier maanden duurde, kunnen we terugkijken op een evidente procesverbetering van de financiële administratie, projecten, verplichtingen en de gehele personeels- en salarisadministratie.

Het nieuwe administreren in het onderwijs

Wat zijn de feiten van het ‘nieuwe administreren’ in het onderwijs? De administratie wordt nu grotendeels digitaal uitgevoerd met nieuwe technologie en een efficiënte procesinrichting, het hele transitieproces wordt binnen een jaar terugverdiend en veel klanten besparen maar liefst 50% op hun administratieve lasten.

Het is genieten, nu er geen tijd meer hoeft te worden besteed aan het invoeren! Deze tijd kan nu worden gestoken in controle en sturing.

Wat maakt dan het verschil? Lees dat hieronder: 

  • De medewerkers hebben toegang tot hun eigen medewerkersomgeving met hun loonstrook, historie van hun dienstverband, dossier, en medewerkergegevens en kunnen verlof of verzuim zelf doorgeven.
  • Schooldirecteuren werken met workflows waarbij ziekte, verlof en vervanging efficiënt worden afgewikkeld.
  • Inkoopfacturen worden automatisch gescand. De workflow is geïntegreerd met de financiële software.
  • Er is een digitale verplichtingenadministratie.
  • De financiële administratie is ingericht op basis van het besturingsmodel van de klant en het EFJ-model. Benodigde rapportages kunnen, met één druk op de knop, worden verstrekt.
  • Er is een digitale projectadministratie o.a. voor verbouwingen.

Wilt u ook op een nieuwe manier administreren? Wij geven u graag meer informatie over de manier waarop u dat kunt doen.

Bel mij voor meer informatie