Terug naar het overzicht

Verrassend einde Koninklijke verloning bij Salure

Met weemoed neemt Salure per april afscheid van een geliefd verlonend werknemer. Mw. Beatrice zal haar taak, met gouden randje, overdragen aan een naaste familielid, Dhr. Alex de Vierde. Hoewel er een roerige geschiedenis rondom haar verloning bekend is, voelde de samenwerking met Salure als een koninklijk verbond: standvastig, eerlijk en loyaal.

Bonussen en koets van de zaak

Het is alweer 23 jaar geleden dat Salure Mw. Beatrice mocht verwelkomen als verlonend werknemer binnen de salarisadministratie. Zij staat bekend als hartelijk en professioneel. Daarnaast heeft zij veel creativiteit laten zien tijdens haar laatste bezoekje aan Salure; het regende lintjes! Uiteraard werd zij door haar werkgever flink beloond. Salure zal hier vanwege privacy redenen niet veel verder op ingaan, maar wat publiekelijk bekend is, is dat zij een jaarlijkse onbelaste uitkering ontving. Bij de juiste uitvoering van haar werkzaamheden ontving zij bonussen en zij maakte onder andere gebruik van een koets van de zaak.

Salarisverwerking vanuit Bonaire

Ondanks haar goede inzet tijdens de bekleding van haar (inter)nationale functie, ontstond er zo af en toe rumoer in het land vanwege haar (onbelaste) inkomsten. Zelfs de regering moest eraan te pas komen om de ophef te sussen. Mw. Beatrice en haar familie zouden teveel geld kosten en de Nederlandse schatkist zou daardoor zijn geslonken. Bij Salure bleef de paniek uit. Haar salaris werd elke maand netjes verwerkt, ook wanneer zij voor zaken een tijdje in het buitenland zat. De internationale salarisverwerking van Salure had zijn hand vol aan afrekeningen van Bonaire tot Johannesburg, maar deed dit met veel plezier.

Nieuwe generatie Payroll

Mw. Beatrice heeft tevens aangegeven het te betreuren uit haar functie te moeten treden. Het is tijd voor een nieuwe generatie, en daar heeft zij natuurlijk een goed punt. Hoe graag zij ook wilde meegaan met haar tijd, de digitale payroll van Salure vond zij te vooruitstrevend voor haar leeftijd. Terwijl Salure meegaat in de modernisering, zodat processen steeds efficiënter afgehandeld kunnen worden, kan Mw. Beatrice lekker met pensioen. Wij nemen onze hoed voor haar af, en verwelkomen Alex de Vierde met open armen.

In verband met privacy zijn de namen in dit artikel aangepast. Word gratis lid van onze community!

Blijf op de hoogte van het laatste HR- en Payroll-nieuws, handige AFAS-tips en onze webinars.