Verrassend einde Koninklijke verloning bij Salure

Met weemoed neemt Salure per april afscheid van een geliefd verlonend werknemer. Mw. Beatrice zal haar taak, met gouden randje, overdragen aan een naaste familielid, Dhr. Alex de Vierde. Hoewel er een roerige geschiedenis rondom haar verloning bekend is, voelde de samenwerking met Salure als een koninklijk verbond: standvastig, eerlijk en loyaal.

Bonussen en koets van de zaak

Het is alweer 23 jaar geleden dat Salure Mw. Beatrice mocht verwelkomen als verlonend werknemer binnen de salarisadministratie. Zij staat bekend als hartelijk en professioneel. Daarnaast heeft zij veel creativiteit laten zien tijdens haar laatste bezoekje aan Salure; het regende lintjes! Uiteraard werd zij door haar werkgever flink beloond. Salure zal hier vanwege privacy redenen niet veel verder op ingaan, maar wat publiekelijk bekend is, is dat zij een jaarlijkse onbelaste uitkering ontving. Bij de juiste uitvoering van haar werkzaamheden ontving zij bonussen en zij maakte onder andere gebruik van een koets van de zaak.

Salarisverwerking vanuit Bonaire

Ondanks haar goede inzet tijdens de bekleding van haar (inter)nationale functie, ontstond er zo af en toe rumoer in het land vanwege haar (onbelaste) inkomsten. Zelfs de regering moest eraan te pas komen om de ophef te sussen. Mw. Beatrice en haar familie zouden teveel geld kosten en de Nederlandse schatkist zou daardoor zijn geslonken. Bij Salure bleef de paniek uit. Haar salaris werd elke maand netjes verwerkt, ook wanneer zij voor zaken een tijdje in het buitenland zat. De internationale salarisverwerking van Salure had zijn hand vol aan afrekeningen van Bonaire tot Johannesburg, maar deed dit met veel plezier.

Nieuwe generatie Payroll

Mw. Beatrice heeft tevens aangegeven het te betreuren uit haar functie te moeten treden. Het is tijd voor een nieuwe generatie, en daar heeft zij natuurlijk een goed punt. Hoe graag zij ook wilde meegaan met haar tijd, de digitale payroll van Salure vond zij te vooruitstrevend voor haar leeftijd. Terwijl Salure meegaat in de modernisering, zodat processen steeds efficiënter afgehandeld kunnen worden, kan Mw. Beatrice lekker met pensioen. Wij nemen onze hoed voor haar af, en verwelkomen Alex de Vierde met open armen.

In verband met privacy zijn de namen in dit artikel aangepast. 

Deel dit artikel:

Best bekeken
Word gratis lid van onze HR & Payroll community!

Deel dit artikel:

Word gratis lid van onze community!

Blijf op de hoogte van het laatste HR- en Payroll-nieuws, handige AFAS-tips en onze webinars.

hr-payroll-community
Bekijk onze laatste artikelen:
proforma loonstrook voor inzicht in financiële situatie | Salure
Nieuwe baan in zicht? Alles wat je moet weten over een proforma loonstrook

Gefeliciteerd, je hebt een nieuwe baan! Terwijl je je voorbereidt op deze spannende nieuwe stap, is het natuurlijk ook belangrijk om te weten wat dit betekent voor de financiën.

Lees meer →
autorisaties-afas
Hoe organiseer je functiescheiding in HR & Payroll?

Om bedrijfsrisico’s te beperken zijn een goede functiescheiding en controles essentieel – vooral binnen de HR- en salarisadministratie.

Lees meer →
team-project-march-exoskeleton
Mijlpaal: zelfbalancerend exoskelet Project MARCH

Een misschien wel wereldwijde mijlpaal: dwarslaesiepatiënt Koen van Zeeland (36) uit het Gelderse Slijk-Ewijk wandelde afgelopen vrijdagmiddag zónder krukken in een exoskelet van TU Delft-studenten door de Onderzeebootloods in Rotterdam. Het skelet hield zichzelf in evenwicht.

Lees meer →
wet toekomst pensioenen uitleg
Wet toekomst pensioenen: wat verandert er?

Vanaf 1 juli 2023 treedt de Wet toekomst pensioenen (Wtp) in werking. Om ervoor te zorgen dat iedereen een goed pensioen krijgt, hebben vakbonden, werkgevers en de overheid gezamenlijk nieuwe regels opgesteld.

Lees meer →
Terugblik AFAS Open 2023

Op 12, 13 en 14 juni waren we er weer bij: de AFAS Open! Tijdens de AFAS Open konden bezoekers kennis maken met onze internationale AFAS-oplossing en meedoen aan de winactie “The international sound of AFAS”.

Lees meer →
WNT ter beperkering van hoge salarissen in de (semi-)publieke sector in de volksmond ook wel balkenendenorm
WNT: Wet normering topinkomens en de impact op organisaties

Iedereen die in Nederland werkt, heeft weleens gehoord van de Balkenendenorm, oftewel de “Wet Normering Topinkomens”. Deze wet is sinds 2013 van kracht en is bedoeld om hoge salarissen in de (semi-)publieke sector te beperken.

Lees meer →
populaire-arbeidsvoorwaarden
Top 10 arbeidsvoorwaarden: dit zijn de kansen voor werkgevers

In een krappe arbeidsmarkt is het essentieel dat je arbeidsvoorwaarden hebt waar je personeel blij van wordt én blijft. In dit artikel delen we handige tips en inzichten hiervoor.

Lees meer →
vakantiegeld berekenen
Vakantiegeld in mei? 4 feiten op een rij

Het is mei en dat betekent voor veel mensen: vakantiegeld! Maar wat zijn precies de verplichtingen voor werkgevers rondom het vakantiegeld? In dit artikel beantwoorden we 4 veelgestelde vragen.

Lees meer →
wat zijn adv- en atv-dagen?
Wat zijn ADV- en ATV-dagen?

ADV- en ATV-uren zijn veelgebruikte termen binnen arbeidscontracten en cao’s. Beide begrippen hebben betrekking op vrije dagen die werknemers kunnen opnemen bovenop hun normale vakantiedagen.

Lees meer →

Word gratis lid van onze community!

Blijf op de hoogte van het laatste HR- en Payroll-nieuws, handige AFAS-tips en onze webinars.

Word lid van onze HR & Payroll Community!

hr-payroll-community