Onderwijs payroll

Volledige controle van uw onderwijs payroll? Wij bieden u efficiënte, toegankelijke en digitale processen die u hierbij helpen.

Professionals van Salure

Vindt u het ook lastig om uw data te combineren door de grote hoeveelheid systemen? Onze professionals kunnen deze data voor u combineren zodat u relevante inzichten krijgt. Tijdige en juiste informatievoorziening is cruciaal om goed te kunnen sturen. Wij helpen u graag!

Informatievoorziening

Zonder juiste en tijdige informatievoorziening heeft u geen handvatten om te sturen. De hoeveelheid systemen maakt het combineren van data lastig. De professionals van Salure combineren die data en bieden relevante doorzichten.

Verouderde systemen

Weg met papieren rapporten en verouderde systemen die u extra werk geven! Op naar controle en transparantie van de processen van uw onderwijsadministratie.

Praktijkvoorbeelden

De voorbeelden spreken voor zich. Lees het onderstaande voorbeeld. Neem voor voorbeelden bij u in de buurt contact op met de specialisten van Salure.

Lees het nieuwsbericht van Salure over 100 instellingen voor primair onderwijs en 10 instellingen voor voortgezet onderwijs die het afgelopen jaar voor Salure hebben gekozen.

Kennisis macht!

De moderne dashboards van Salure bieden u onmisbaar inzicht. Neem een voorsprong op uw concurrenten

Qliq laptop
  • Risicomanagement

    Gedetailleerde dashboards bieden u de mogelijkheid om de risico's te managen.

  • KPI's

    U stelt uw eigen KPI's in. Klik eenvoudig door tot op het laagste detailniveau.

Liever een advies op maat?

Wilt u door ons gebeld worden? Wij nemen binnen een uur contact met u op. Kies Salure voor:

  • innovatie
  • procesefficiency
  • professionele aandacht
  • sterke betrokkenheid