Onderwijsadministratie

Onderwijsadministratie

Wilt u ook toegankelijke, efficiënte, digitale processen, die u op weg helpen voor een volledige controle van uw onderwijsadministratie?

OnderwijsadministratieWij nemen u graag mee! Salure is een hoogwaardige dienstverlener op het gebied van HR en financiële administratie. Wij zijn gespecialiseerd in een nieuwe manier van administreren voor het onderwijs. Procesoptimalisatie is daarbij het credo. Overgaan op een ander systeem brengt uiteraard risico´s met zich mee, maar er zijn vooral kansen. Zo wordt het overgrote deel van de onderwijsadministratie digitaal uitgevoerd met nieuwe technologie en een efficiënte procesinrichting.

Lees meer over de verbetering van de onderwijsadministratie bij PCBO Apeldoorn

Kwaliteit onderwijsadministratie

Het hele transitieproces wordt binnen korte tijd terugverdiend en veel klanten besparen op de kosten van de onderwijsadministratie. Er hoeft  geen tijd meer besteed te worden aan het invoeren van data. Hierdoor kan de aandacht worden verplaatst naar controle en sturing.

Weg met papieren rapporten en verouderde systemen die u extra werk geven! Op naar controle en transparantie van de processen van uw onderwijsadministratie.

Lees het nieuwsbericht van Salure over 100 instellingen voor primair onderwijs en 10 instellingen voor voortgezet onderwijs die het afgelopen jaar voor Salure hebben gekozen.

Brochures

Informatie over de nieuwe wijze van administreren voor het onderwijs.

Download de brochure
Wij bellen u op!

Wilt u door ons terug gebeld worden, klik hier op bel mij terug.

Bel mij terug