AFAS is partner van Salure

GOLD CERTIFIED

AFAS Partner

Bent u op zoek naar een bedrijf die u kan ondersteunen op het gebied van AFAS Profit? Een AFAS Partner? De experts van Salure weten alles van de salarisadministratie, HR en Finance én AFAS. Die combinatie van vakinhoud en ICT is krachting en dé voedingsbodem voor praktisch advies/inrichting vanuit de praktijk. De experts van Salure beschikken over veel ervaring op HR- & salarisadministratief terrein én zijn gecertificeerde AFAS-experts.

Vakgebieden

 • Salarisadministratie, finance en HR
 • Administratieve software programma's
 • Business intelligence

Bekijk onze diensten en software

Software

Ketenoptimalisatie start met koppelingen en slimme software producten die voorkomen dat u dubbel werk verricht en processen optimaliseren.

Diensten

Salure ontzorgt u bij procesvraagstukken zoals: hoe richt u processen efficiënt in. Hoe richt u een administratieve organisatie effectief in. Hoe borgt u continuïteit en kwaliteit?

BIoplossingen

De business intelligence oplossingen van Salure beslaan alle vakgebieden die hierboven genoemd zijn. Ze zijn geintegreerd in onze applicaties, worden gebruikt voor de salarisadministratie, finance en HR. Daarnaast koppelen wij met talloze andere pakketten.

Qliq laptop
 • Koppelingen

  We koppelen met AFAS, Exact, Salesforce, SAP, Oracle, AMAZON, GOOGLE, BING en talloze andere systemen.

  Lees meer

 • Compleet en tijdig

  Uw informatievoorziening moet compleet zijn. Maar ook tijdigheid van data-aanlevering is essentieel. De dashboards van Salure zijn realtime. Tijdigheid van data is voor u geen issue meer!