AFAS Profit Functioneel beheer

Functioneel beheer

Wilt u volledige controle over uw processen en continu een efficiënt werkend ERP systeem? Wees ook ná de implementatie zeker van uw zaak, met het functioneel beheer van Salure.

Borg de kwaliteit van uw procesafhandeling

Uw ERP systeem is up-to-date en werkt efficiënt. Een prachtig resultaat voorvloeiend uit een succesvolle implementatie. Om deze voordelen te behouden is het van belang een gedegen beheerorganisatie te onderhouden. Salure helpt u hier graag bij.

Na de implementatiefase is het goed functioneren van uw ERP systeem van groots belang. Het functionele applicatiebeheer heeft immers direct invloed op de kwaliteit van de procesafhandeling en vereist daarmee een hoge mate van deskundigheid en ervaring. De experts van Salure zullen uw systeem op adequate wijze beheren en waar nodig zullen uw medewerkers worden ondersteund. Daarnaast worden aanpassingen op de cao tijdig uitgevoerd en worden rapportages en workflows actueel bijgehouden. Met als gevolg dat eventuele foutmeldingen snel worden afgehandeld en dat  aanpassingen in de inrichting overbodig zijn.

Functioneelbeheer

De voordelen van functioneel beheer 

Een aantal belangrijke taken vanuit het functioneel beheer zijn:

·         Onderhouden van heavy usersautorisaties

·         Onderhouden van de integrale procesverbindingen in AFAS Profit

·         Aanpassen van boekingslayouts

·         Aanpassen van schermweergaves

·         Onderhouden van journaalstructuren met betrekking tot de gegevensuitwisseling  met het financiële systeem

·         Ondersteuning bij de jaarovergang

·         Beheren van looncomponenten

·         Signaleringen maken en onderhouden

·         Inrichten van nieuwe beschikbare functionaliteit

Onze experts

 Het beheerteam van Salure bestaat uit medewerkers met minimaal 8 jaar ervaring met Afas Profit en beschikken over een PPP-licentie. De diverse specifieke AFAS Profit-omgevingen bij verschillende klanten ondersteunen een optimale kennisuitwisseling. De experts van Salure benutten die kennis ook voor uw organisatie. Doordat de medewerkers van Salure in teamverband werken, zult u er nooit alleen voor komen te staan. U beschikt zodoende over een bekend en vertrouwd team. 

Experts

Brochures

Informatie over de diensten van Salure. Kies de dienst die het beste bij uw behoefte past.

Download de brochure
Wij bellen u op!

Wilt u door ons terug gebeld worden, klik hier op bel mij terug.

Bel mij terug