Controle van de salarisadministratie

Controle van de salarisadministratie

Salure is al jarenlang succesvol op het gebied van uitbesteding en mag inmiddels vele toonaangevende organisaties (in nagenoeg alle sectoren) tot haar klanten rekenen. Wij onderscheiden ons in de markt door het bieden van hoge kwaliteit en klantgerichtheid. Voert u op dit moment uw salarisverwerking zelf, maar is de continuïteit en kwaliteit niet (volledig) geborgd? Onze oplossing biedt u die zekerheid wel!

Maandelijkse controle

Als u kiest voor de maandelijkse controle van uw salarisadministratie door Salure, dan voert u zelf de salarisadministratie, maar heeft u wel de kwaliteitsgarantie van een expert. Onze professional verricht eens per maand een audit op de output. 

Waarom Salure?

Salure heeft ervaren en deskundige medewerkers die als geen ander in staat zijn uw administratie te voeren. Zij zijn betrokken bij uw organisatie en enthousiast voor hun vak. Salure besteedt veel tijd aan opleiding/training van de medewerkers, onder andere door eigen trainingen. Daardoor blijven de medewerkers altijd op de hoogte van de ontwikkelingen op hun vakgebied. Wij gaan voor kwaliteit! 


Meer informatie

Brochures

Informatie over het uitbesteden van de salarisadministratie.

Download de brochure
Wij bellen u op!

Wilt u door ons terug gebeld worden, klik hier op bel mij terug.

Bel mij terug