Loonverwerking uitbesteden

Loonverwerking uitbesteden

Maandelijks dienen de lonen van uw werknemers op tijd én correct verwerkt te worden. Wij begrijpen dat u zich geen zorgen wilt maken over de  administratie. Laat uw loonverwerking over aan specialisten. Met Salure haalt u de gewenste experts in huis.  

Administratie op maatOp maat
Op professionele wijze zullen onze loonadministrateurs u van dienst zijn. Bijvoorbeeld voor de overname van de volledige administratie of het bieden van advies en controle.  U bepaalt de focus van, en geeft richting aan, de service die Salure biedt. Met onze vakkundigheid en toewijding proberen wij uw bedrijfsprofiel te engageren, zodat we in het verlengde van uw bedrijf opereren.

De voordelen
De uitbesteding van uw loonverwerking zal vele voordelen opleveren! Denk bijvoorbeeld aan de continuïteit die geborgd zal worden en aan de tijd die u creëert door de secundaire processen te laten verzorgen. Tevens kunt u rekenen op kostenvoordeel, professionele aandacht en een sterke betrokkenheid vanuit Salure.

Team Salure
De uitdrukking 'één is geen' geldt absoluut voor salarisadministrateurs. Met één of weinig administrateurs heeft u immers geen garantie voor de continuïteit van de salarisadministratie. Door Salure in te schakelen heeft u dit echter wel! De medewerkers van Salure werken samen in teams, ter bevordering van de kwaliteit en continuiteit van uw loonverwerking.Wanneer u uw loonverwerking aan Salure uitbesteedt,
 krijgt u beschikking over een team van salarisadministrateurs. Zo’n team biedt u nog meer voordelen:

Vinkje Directe vervanging gedurende vakantie of ziekte;

Vinkje Combinatie van ervaring en deskundigheid;

Vinkje Nooit meer afhankelijk van één persoon;

Vinkje Altijd bereikbaar voor vragen.

Brochures

Informatie over het uitbesteden van de salarisadministratie.

Download de brochure