Salure academie

Salure academie

Salure voert voor organisaties in diverse sectoren de salarisadministratie uit. Klanten kiezen ervoor de salarisadministratie deels of geheel aan Salure uit te besteden. Belangrijke argumenten bij deze keuze kunnen zijn; benodigde kennis is bij onze klanten zelf niet in voldoende mate aanwezig of onze klanten vinden het belangrijk dat in het geval van uitval door ziekte o.i.d. de continuïteit van het proces geborgd is.

Steeds meer bedrijven nemen de beslissing tot het uitbesteden van de niet-kerntaken en om zich volledig te richten op de kerntaken. Wij bij Salure voorzien een toenemende vraag naar goed opgeleide salarisadministrateurs in de aankomende jaren en wij willen onze klanten in de handen leggen van salarisadministrateur met de juiste kennis. Dit is dus de reden dat wij begonnen zijn met de Salure Academie. Onze klanten zijn continu in beweging, dus wij ook!

Wat houdt de Salure Academie in?

Tijdens deze werken- en leren opleiding bereiden wij jou voor op je ‘praktijkdiploma loonadministratie’ (PDL) examens, maar natuurlijk is de inhoud van wat je gaat leren breder dan alleen PDL. Je zult hierin worden ondersteund door ervaren opleiders, coaches en salarisadministrateurs.

Salure Academie onderscheidt zich van andere opleiders dankzij ons werken- en leren concept. Je krijgt 1 dag klassikaal les op locatie, 2 dagen zullen besteed worden aan zelfstudie/groepsprojecten op onze locatie én waar andere opleiders zich vaak alleen op de theorie richten, krijg je bij Salure meteen 2 dagen per week de kans om je net geleerde theorie naar praktijk om te zetten.

Als jij na 9 maanden de Salure Academie hebt doorlopen en je hebt alle examens met voldoendes voltooid, mag jij jezelf een allround salarisadministrateur noemen. Je zal in het bezit zijn van een ‘praktijkdiploma loonadministratie’ (PDL) en je bent in staat om zelfstandig een loonadministratie uit te voeren, je verwerkt mutaties, je bent in staat om de pensioenadministratie bij te houden en je verzorgt controles. Ook heb je ruime kennis en ervaring met het salarissysteem van AFAS en ben je up-to-date met de wet- en regelgeving en cao’s.

Na het voltooien van je PDL zou je door kunnen leren voor je VPS (vakopleiding payroll services) of CBC (compensation & benefit consultant) en uiteindelijk zou je door kunnen groeien richting functioneel beheer, teamleider of manager payroll.

Kom jij in aanmerking?

Ben jij net afgestudeerd of een starter tussen de +/- 20 en 30 jaar en geïnteresseerd in een uitdaging in de zakelijke dienstverlening? Zou je een opleiding willen volgen op het gebied van loon- en salarisadministratie? Dan ben je bij Salure Academie aan het juiste adres.

Wij zijn op zoek naar academie studenten die beschikken over de volgende kwaliteiten: 

 • HBO werk- en denk niveau;
 • Goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden (ABN);
 • Een professionele, klantgerichte houding naar klanten en collega’s;
 • Kan uitstekend in teamverband werken.;
 • Gaat vertrouwelijk met gegevens om;
 • Analytisch;
 • Je bent nauwkeurig in je werk;
 • Géén negen-tot-vijfmentaliteit;
 • Fulltime beschikbaar
 • Een dienstverlenende en flexibele instelling;
 • Proactieve houding;
 • Discipline.

Wat bieden wij jou?

Wij bieden jou een 9 maanden durende werken- en leren opleiding binnen een gezellig, succesvol, informeel en snelgroeiend bedrijf. Naast het feit dat Salure jouw volledige opleiding, studiemateriaal + hand- outs en examen betaalt krijg je ook nog een marktconform salaris van ons. Na het voltooien van jouw opleiding maak je ook nog kans op een vast dienstverband binnen Salure, waar je in een leuk team zult komen te werken.

 • Een officieel PDL-diploma;
 • Actueel studiemateriaal;
 • Klassikale lessen met genoeg ruimte voor persoonlijke aandacht;
 • Prettige werk- en leer omgeving;
 • Voldoende aandacht;
 • Vaste studieadviseurs en coaches;
 • Resultaatgerichte aanpak;
 • Goede begeleiding (coaching) in je persoonlijk ontwikkelingsplan (POP);

Praktische info:

Start van de opleiding:

Salure Academie gaat de eerste week van maart van start, er is maar 1 startmoment per jaar. De les- en werkdagen zullen van maandag tot en met vrijdag zijn van 08.30 tot 17.00. De opleiding zal in totaal 9 maanden duren. Na deze 9 maanden ben jij in het bezit van een PDL-diploma en ben je een volwaardig salarisadministrateur.

Waar?

Eén dag per week heb je een lesdag op locatie, de overige vier dagen vinden plaats op onze eigen locatie in Gouda. Wij zitten vlak naast de snelweg en zijn daarom goed bereikbaar met eigen- en openbaar vervoer.

Programma:

De PDL-opleiding bestaat uit 3 verschillende modules: Arbeidsrecht loonadministratie, loonheffingen 1 en loonheffingen 2. Hiernaast zal er veel aandacht aan je persoonlijke ontwikkeling besteed worden en krijg je nog andere trainingen en cursussen welke gericht zijn op een zo breed mogelijk opgeleide salarisadministrateur. De salarisadministrateur van de toekomst!

 

Ben je na het lezen van dit stuk net zo enthousiast geworden als ons, laat dan snel wat van je horen. Schrijf je in voor de Salure Academie door het sturen van een curriculum vitae en motivatiebrief. Leg in deze brief duidelijk uit waarom jij interesse hebt in deze opleiding én waarom jij hiervoor in aanmerking zou moeten komen.

Stuur je C.V. en motivatiebrief onder vermelding van ‘werken/leren salarisadministrateur’ naarwerving@salure.nl. Je kan je C.V. en motivatiebrief tot en met 15 januari 2016 insturen. Ontvangen mail na deze datum zullen niet meer mee genomen worden in de selectie.

Als je nog vragen hebt kun je per mail of telefonisch contact opnemen met onze studieadviseurs, zij staan je graag te woord. Voor meer informatie kun je kijken opwww.salure.nl.

Een assessment zal deel uitmaken van het sollicitatieproces.

Brochures

Informatie over de diensten van Salure. Kies de dienst die het beste bij uw behoefte past.

Download de brochure
Wij bellen u op!

Wilt u door ons terug gebeld worden, klik hier op bel mij terug.

Bel mij terug