Koppelingen
Koppelingen

Slimme software en koppelingen besparen tijd en geld.

Slimme software en koppelingen besparen tijd en geld.

Slimme software en koppelingen besparen tijd en geld.

Workday met AFAS koppelen?

Breng AFAS en Workday samen in één overzichtelijke dashboard.

Breng AFAS en Workday samen in één overzichtelijke dashboard.

Breng data uit AFAS en Workday samen in één handig dashboard.

Slider

AFAS koppeling met Workday

Je HRM- en payroll data samen in één Workday dashboard

Door de HRM processen van Workday te koppelen met AFAS Profit Payroll, werk je nog efficiënter en sneller. Je gebruikt één systeem voor alle gegevens. Invoer, mutaties en beheer van medewerkers hoeft niet te worden overgetypt of gekopieerd. Dit gaat allemaal automatisch via SalureConnect. Salure is ISO 27001 gecertificeerd, dus uw data is goed beveiligd. Naast de automatische gegevensstroom, profiteer je ook van een handig Workday dashboard.

 

Data koppelen met AFAS

Welke data wordt meegenomen in de koppeling? Het is belangrijk is om goed vast te leggen hoe de koppeling moet worden ingericht. Daarom komt een adviseur bij u langs voor een plan van aanpak. Vanuit Workday worden gegevens zoals medewerkersgegevens, declaraties en vaste looncomponenten naar AFAS gestuurd. Vanuit AFAS gaan de loonkosten en loonstroken weer naar Workday.

 

 

Slimme dashboards met SalureConnect

Workday koppeling

Workday

Eén systeem voor finance, HR en planning. Workday is actief in allerlei verschillende branches en verzamelt data om die makkelijk te verwerken en te analyseren.

Handig Workday dashboard

Naast de datastroom tussen Workday en AFAS, maakt de koppeling ook interessante rapportages mogelijk. Wat zijn de totale loonkosten? Hoe verhoudt zich dit per locatie of land? En hoeveel ziekmeldingen zijn er afgelopen oktober geweest? Dit is eenvoudig te zien in het Workday dashboard in SalureConnect.

 

Altijd actuele data

De dashboards in SalureConnect zijn goed te begrijpen en geven snel resultaat op basis van actuele cijfers. Zo krijg je een veel beter beeld van alle data in verschillende systemen. Je combineert zo veel mogelijk data in één dashboard, terwijl filteren en selecteren eenvoudig is. Zo heb je altijd een actueel en volledig beeld van je data uit Workday én AFAS.

AFAS koppelen met Workday?

Interesse in een koppeling met Workday? Laat een adviseur van Salure vrijblijvend kennis maken en je adviseren.

Bel mij terug
Advies contact bel terug salarisadministratie uitbesteden consultancy proces optimalisatie lean