Koppelingen

Slimme software en koppelingen besparen tijd en geld.

Slimme software en koppelingen besparen tijd en geld.

Slimme software en koppelingen besparen tijd en geld.

Workday met AFAS koppelen?

Kies voor een automatische datastroom tussen je systemen.

Kies voor een automatische datastroom tussen je systemen.

Kies voor een automatische datastroom tussen je systemen.

Slider

AFAS koppeling met Workday

Kies voor efficiëntie

Door de HRM processen van Workday te koppelen met AFAS Profit Payroll, werk je nog efficiënter en sneller. Je gebruikt één systeem voor alle gegevens. Invoer, mutaties en beheer van medewerkers hoeft niet te worden overgetypt of gekopieerd. Dit gaat allemaal automatisch via SalureConnect. Salure is ISO 27001 gecertificeerd, dus de data is goed beveiligd. Naast de automatische gegevensstroom, profiteer je ook van een handig Workday dashboard.

 

Data koppelen met AFAS

Welke data wordt meegenomen in de koppeling? Het is belangrijk is om goed vast te leggen hoe de koppeling moet worden ingericht. Daarom komt een adviseur langs voor een plan van aanpak. Vanuit Workday worden gegevens zoals medewerkersgegevens, declaraties en vaste looncomponenten naar AFAS gestuurd. Vanuit AFAS gaan de loonkosten en loonstroken weer naar Workday.

Workday koppeling

Workday

Eén systeem voor finance, HR en planning. Workday is actief in allerlei verschillende branches en verzamelt data om die makkelijk te verwerken en te analyseren.

Slimme dashboards met SalureConnect

Handig Workday dashboard

Naast de datastroom tussen Workday en AFAS, maakt de koppeling ook interessante rapportages mogelijk. Wat zijn de totale loonkosten? Hoe verhoudt zich dit per locatie of land? En hoeveel ziekmeldingen zijn er afgelopen oktober geweest? Dit is eenvoudig te zien in het Workday dashboard in SalureConnect.

 

 

Altijd actuele data

De dashboards in SalureConnect zijn goed te begrijpen en geven snel resultaat op basis van actuele cijfers. Zo krijg je een veel beter beeld van alle data in verschillende systemen. Je combineert zo veel mogelijk data in één dashboard, terwijl filteren en selecteren eenvoudig is. Zo heb je altijd een actueel en volledig beeld van je data uit Workday én AFAS.

Onze werkwijze

Je maakt samen met onze business intelligence specialist een opzet voor de dashboards om zo duidelijk mogelijk overzicht te krijgen. Deze dashboards zijn toepasbaar voor dagelijks gebruik én bieden belangrijke informatie voor het management.

1. We koppelen AFAS en Workday aan SalureConnect om de data uit de systemen te halen.

                     

2. Vervolgens transformeren we de data tot één formaat. Zo kun je deze vergelijken.

3. We visualiseren de enorme hoeveelheden data in begrijpelijke dashboards.   

     

4. We zorgen ervoor dat Workday en AFAS in real-time gesynchroniseerd blijven.

            

5. De synchronisatie blijft gewaarborgd dankzij active alerting en monitoring.

Cestronics koppeling AFAS

Koppeling SAP AFAS

Houd eenvoudig zelf de controle

Je beheert de koppeling tussen AFAS en Workday eenvoudig zelf op ons platform SalureConnect. Met de task scheduler heb je 100% controle over de taken die de koppeling uitvoert:

 

  1. Progress tracking: zie per taak wat deze doet, wanneer deze draait en het laatste resultaat.
  2. Logs: je hebt zeer gedetailleerd inzicht in welke data is doorgestuurd, welke delen zijn gefaald en hoelang alles heeft geduurd.
  3. Monitoring dashboards: zie in één oogopslag hoe vaak taken succesvol zijn uitgevoerd, met fouten zijn uitgevoerd of volledig zijn gefaald.

AFAS koppelen met Workday?

Interesse in een koppeling met Workday? Laat een adviseur van Salure vrijblijvend kennis maken en advies geven.

Bel mij terug
Advies contact bel terug salarisadministratie uitbesteden consultancy proces optimalisatie lean
NPS score Salure

Salure behaalt NPS van 27

Onze klanten hebben ons beoordeeld! We zijn erg blij met een Net Promoter Score van 27. Lees verder en ontdek wat onze klanten over ons zeggen.