Business Intelligence

Al uw bedrijfsdata gevisualiseerd en volledig inzichtelijk. Zo kunt u zich focussen op wat echt belangrijk is.

Overal en altijd inzicht

Waar u ook werkt - mkb, zorg, onderwijs of internationaal - uw bedrijf heeft oneindig veel data op basis waarvan u beslissingen kunt maken. Wij maken data inzichtelijk voor onze klanten met behulp van Qlik Sense. Altijd en overal benaderbaar en zeer eenvoudig in gebruik.

Big Data

Onze onderwijsklanten zien niet alleen de resultaten uit het verleden in hun dashboards, ze zien ook verwachte inkomsten en personeelsinzet in de toekomst. Dat maakt beslissen eenvoudig en vooral heel doelmatig.

Werkt u in de zorg? Wij visualiseren personeelsinzet tot weken of maanden vooruit, gecombineerd met zorgvraag. Uiteraard kunt u ook terugkijken of uw inzet matcht met de zorgvraag.

Een webshop en behoefte aan visualisaties waarin u kunt zien waar uw klanten vandaan komen gecombineerd met data hoeveel uw marketingactiviteiten in die regio zijn of hoeveel bezoek er op uw website is vanuit deze regio? We regelen het.

Wij visualiseren uw data in Qlik Sense, denken met u mee hoe u kunt excelleren op basis van uw eigen data en zorgen dat u in staat bent uw data zelf te ontsluiten.

Microsoft Access
Amazon Web Services
Microsoft Bing
Exact Online
Microsoft Excel
Foleta
Google Analytics
Google Blogs
Google Maps
Instagram
Jira
JSON
AFAS
MySQL
Qlik Sense
Regas
Sales Force
Slack
SomToday
SQL
Tempo
Toggl
YouTube
Facebook
Twitter

Oneindig data koppelen

Met Qlik Sense haalt u data uit elk gewenst systeem. Wij hebben alvast tientallen koppelingen voor u gemaakt.

's Werelds krachtigste technologie

Qlik Sense wordt door Gartner geroemd als wereldwijde marktleider op het gebied van business intelligence. Het is een eenvoudig te gebruiken self service BI, een zeer krachtige data-engine, ongelimiteerd te koppelen met welk systeem dan ook en te gebruiken ongeacht locatie en device.

De hoeveelheid en diversiteit aan databronnen die wij ontsluiten is onbegrensd. Klant- en financiële data, informatie over inzet van personeel en materieel, social media, geografische data, online gedrag. Dit zijn een paar voorbeelden uit de databronnen die wij analyseren. Om te analyseren gebruiken we de beste technologie die voor handen is.

U kunt met deze technologie zelf eindeloos dashboards bouwen, data vergelijken, samenwerken zonder zorgen te maken over servers, installatie en dergelijke, want alles is volledig in de cloud.

Qlik Cloud

Salure en BI

Salure combineert kennis van bedrijfsprocessen met diepgaande technische kennis van Qlik Sense. De programmeurs en consultants van Salure ontzorgen u volledig. Tegelijk dragen wij onze kennis graag aan u over zodat uzelf in staat bent om data te visualiseren en uw eigen dashboards te bouwen.

We willen met u samenwerken om een fantastisch product neer te zetten waardoor u nog beter in staat bent uw werk te doen. Salure biedt u:

  • inhoudelijke kennis van bedrijfsprocessen
  • gecertificeerde Qlik Consultants en programmeurs
  • kennisoverdracht en opleiding

Probeer het nu zelf!

Wij bieden via Qlik een simpele oplossing om het product te proberen voordat u het systeem gebruikt met eigen data.