Business intelligence voor onderwijsbesturen

UW onderwijsdata gevisualiseerd en volledig inzichtelijk. Revolutionaire data-visualisatie en data-analyse. U heeft maximale controle en kunt focussen op wat echt belangrijk is.

Verzuim Dashboard

Complexe `stuurvragen

Elk schoolbestuur heeft te maken met complexe stuurvragen. Denk aan doelmatige inzet van budgetten. Maar ook informatie over de bevolkingsopbouw in uw gemeente: hoe veel leerlingen kunt u de komende jaren verwachten en hoe groot moet uw docententeam zijn? Met behulp van business intelligence tools krijgt u antwoord op dit soort vragen.

Voordelen business intelligence

  • Zeer eenvoudige visualisaties
  • Eenvoudig data koppelen
  • Inzicht in leerlingen groei in de toekomst

Qlik Sense's werelds krachtigste technologie

Als onderwijsinstelling wilt u dat er zo veel mogelijk tijd en middelen gaan naar het verzorgen van kwalitatief onderwijs. Om ervoor te zorgen dat de beschikbare tijd en middelen doeltreffend ingezet worden maken schoolbesturen gebruik van alle mogelijke data. Door gebruik te maken van business intelligence kunt u alle data eenvoudig en nauwkeurig analyseren en kunt u de stuurvragen onderbouwen en beantwoorden.

Qlik Sense

Salure en BI

Salure combineert kennis van onderwijsprocessen met diepgaande technische kennis van data science. De programmeurs en consultants van Salure ontzorgen u volledig. Tegelijk dragen wij, waar dat voor u passend is, onze kennis graag aan u over zodat uzelf in staat bent om uw eigen dashboards te bouwen.

We willen met u samenwerken om een fantastisch product neer te zetten. Salure biedt u:

  • inhoudelijke kennis van onderwijsprocessen
  • veel onderwijsdashboards waar u standaard gebruik van kunt maken
  • kennisoverdracht en opleiding

Probeer het nu zelf!

Wij bieden via Qlik een simpele oplossing om het product te proberen voordat u het systeem gebruikt met eigen data.