Qlik Sense

Qlik Sense is en revolutionaire data-visualisatie en data-analyse tool. Creëer analyses zodat u zich kunt focussen op wat echt belangrijk is.

Verzuim Dashboard

Data-analyse

Uw data bevat een schat aan informatie. De vraag is: haalt u die waarde er ook uit? De specialisten van Salure zijn zeer ervaren in businessvraagstukken en datablending (combineren van data uit verschillende systemen). Qlik Sense is het platform bij uitstek om uw data in te visualiseren.

Voordelen Qlik Sense

  • Zeer eenvoudige visualisaties
  • Eenvoudig data koppelen
  • Ongeëvenaard associatief model

Qlik Sense's werelds krachtigste technologie

Qlik Sense is door Gartner geroemd als wereldwijde marktleider op het gebied van business intelligence. Het is een eenvoudig te gebruiken op elk apparaat.

Elke databron is met Qlik Sense te onsluiten. Klant- en financiële data, informatie over inzet van personeel en materieel, social media, geografische data, online gedrag. Uw data is Qlik Sense waard! Gebruik alleen de beste tools om uw data analyseren.

De self service die Qlik Sense biedt is bijzonder. U kunt zelf eindeloos dashboards bouwen, data vergelijken, samenwerken zonder zorgen te maken over servers, installatie en dergelijke, want alles is volledig in de cloud.

Qlik Sense

Salure en BI

Salure combineert kennis van bedrijfsprocessen met diepgaande technische kennis van Qlik Sense. De programmeurs en consultants van Salure ontzorgen u volledig. Tegelijk dragen wij onze kennis graag aan u over zodat u zelf in staat bent om data te visualiseren en uw eigen dashboards te bouwen.

We willen met u samenwerken om een fantastisch product neer te zetten waardoor u nog beter in staat bent uw werk te doen. Salure biedt u:

  • inhoudelijke kennis van bedrijfsprocessen
  • gecertificeerde Qlik Consultants en programmeurs
  • kennisoverdracht en opleiding

Probeer het nu zelf!

Wij bieden via Qlik een simpele oplossing om het product te proberen voordat u het systeem gebruikt met eigen data.