Dashboards Exact
voor financiën

Grip op de financiën met de financiële dashboards voor Exact

Financiële dashboards voor
de zakelijke branche en het onderwijs

Volledig inzicht in uw data in Exact

Maak van uw data waardevolle stuurinformatie

Exact is een veelzijdig financieel systeem waarin uw waardevolle data staat. Deze data kan voor u goud waard zijn! Soms is de grote bak met data echter niet goed inzichtelijk. Wij kunnen u helpen om volledig inzicht te krijgen in deze data. Wij hebben alle denkbare financiële dashboards gebouwd voor Exact voor Financiën. De dashboards helpen u grip en inzicht in uw data te krijgen.

Daarnaast gaan we nog een hele stap verder door antwoord te geven op uw stuurvragen. Wat zijn bijvoorbeeld de personeelskosten per leerling? Door de data uit Exact te vergelijken met data uit uw andere systemen kunnen we op die wijze dwarsverbanden leggen. Zo beschikt u over waardevolle en onderbouwde stuurinformatie. De metingen en duidelijke grafieken die in de dashboards worden weergegeven kunnen één op één opgenomen worden in jaarverslagen.

Inzicht en grip op de financiën

Met behulp van het financiële dashboard voor Exact heeft u op een eenvoudige manier inzicht in de financiën van uw organisatie. Binnen het dashboard kunt u over een langer tijdsbestek uw data zien, maar ook inzoomen op bepaalde periodes.

De financiële gegevens uit Exact kunnen ook naast uw andere systemen gelegd worden. Vergelijk uw financiële data uit Exact met uw orderflow vanuit uw CRM systeem. Of vergelijk bijvoorbeeld de betaaltermijn nadat een klant akkoord heeft gegeven. De combinaties zijn eindeloos. Wij denken hierbij graag met u mee.

Vraag over een koppeling?

Wilt u door ons gebeld worden? Wij nemen binnen een uur contact met u op. Het koppelingsplatform van Salure levert u:

  • standaardintegraties
  • maatwerkkoppelingen
  • SAML-authenticatie