Untis gekoppeld met AFAS

Combineer de omvangrijke data uit Untis, Foleta en AFAS en krijg inzicht, grip en controle op de organisatie.

Grip op omvangrijke data

Krijg op een gemakkelijke manier volledig inzicht in de omvangrijke data in de systemen Untis en AFAS.

Voor elke docent in het onderwijs worden wekelijks en dagelijks tientallen uren ingepland in het roostersysteem Untis. Dit systeem bevat een schat aan informatie. Deze data is echter zo omvangrijk dat het lastig te combineren is met data uit andere systemen. Salure ontsluit de data uit Untis op gestructureerde wijze en vergelijkt dit data uit andere systemen zoals Foleta en AFAS Profit. Hierbij heeft u de mogelijkheid om tot op regelniveau in te zoomen of om informatie juist op hoofdlijnen te bekijken. Dit biedt u controle en transparantie over de organisatie.

Volledig inzicht

Naast de koppeling biedt Salure ook een dashboard waardoor u volledig grip heeft op het proces. Dit dashboard geeft u overzichtelijk en eenvoudig inzicht in verschillen tussen AFAS en Untis.

Demo op basis van eigen gegevens

Wij kunnen eenvoudig een gratis demonstratie geven op basis van uw systemen. Ervaar zelf de waarde van deze koppeling!

Over Untis

Untis is een roosterprogramma voor het onderwijs. De basis van het programma bestaat uit een automaat, deze stelt een geoptimaliseerd lesrooster samen. De functionaliteit van het basisprogramma is uit te breiden met verschillende modules.

Over Foleta

Foleta biedt scholen in één online pakket overzicht in hun formatieplanning. Het programma is web-based dat bestuurders, directieleden, schoolleiders en teammanagers in het onderwijs helpt bij het maken van keuzes voor het formatieproces. Foleta zorgt voor heldere en overzichtelijke informatie, zodat keuzes goed onderbouwd zijn. Zo maken zij de bedrijfsvoering in het onderwijs makkelijker.

Vraag over een koppeling?

Wilt u door ons gebeld worden? Wij nemen binnen een uur contact met u op. Het koppelingsplatform van Salure levert u:

  • standaardintegraties
  • maatwerkkoppelingen
  • SAML-authenticatie