Eén oplossing voor HR en payroll internationaal.

Salure helpt organisaties met standaardisatie van HR-processen en control en compliancy. Manage uw HR-processen met de flexibiliteit om uw eigen lokale payroll dienstverleners te selecteren. SalureConnect koppelt data uit verschillende landen en biedt tientallen inzichten in nationale en internationale dashboards.

Verzuim Dashboard

Eén HR-systeem voor alle landen

Houdt grip op internationale processen en oudersteun de lokale afdelingen. U heeft concrete handvatten voor beleid, voor loonkosten management, contractmanagement, diversiteit en de verhoudingen van leeftijden, functies en geslacht. De volledig automatische connector tussen HRM software van AFAS en het software syteem van uw lokale dienstverlener maakt een einde aan dubbel werk en geeft u standaardisatie van HR-processen.

Voordelen SalureConnect

  • Ondersteun lokale valuta
  • Standaardisatie en configuratie van HR-processen op internationaal en nationaal niveau.
  • Eén internationaal HR-dossier
  • Volledige koppeling met lokale loonverwerker

HR inzicht internationaal en nationaal

Inzicht in human capital van alle landen? SalureConnect koppelt data uit verschillende landen in één overzichtelijk dashboard met uw eigen KPI's.

De verschillende systemen, wetgeving en cultuur maken de grip op de lokale processen lastig. De oplossing van Salure past zich aan de structuren die lokaal bestaan. 

Meten: geen verrassingen meer maar maximale controle. Cijfers ondersteunen wat u al wist. Ze maken van uw intuïtie harde feiten. Met precies inzicht en onontwijkbare feiten staat HR sterker.

SalureConnect

Salure en AFAS

Salure, outsourcing en technologie partner van AFAS, combineert specialistische kennis van het HR en payroll domein met innovatieve technologie. SalureConnect het softwareproduct van Salure stelt u in staat AFAS HR internationaal te gebruiken.

We willen met u samenwerken om een fantastisch product neer te zetten waardoor u nog beter in staat bent om internationaal processen te beheersen. Salure biedt u:

  • één oplossing voor HR- en Payroll processen
  • automatische koppelingen met payrollsystemen in het buitenland
  • internationale managementondersteuning via signaleringen, workflows en HR Dashboards

Download de brochure!

Meer over onze oplossing weten? Download hier onze brochure.