Weet ons te vinden

Salure is te vinden in het centrum van Gouda, op korte afstand van het station. We zijn te bereiken via telefoon en e-mail.

Adresgegevens

Gentseweg 17
2803 PC Gouda
The Netherlands

T: 0182 543 643
E: info@salure.nl

KVK nummer: 24450943
BTW nummer: NL820312629B01


Neem contact met ons op

Beschikbare vacatures

Salure is een hecht bedrijf en vaak op zoek naar nieuwe collega's.

Technical support medewerker

Ben jij een loyale persoon die graag je carrière wilt starten op onze helpdesk? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Accountmanager

Hou jij niet van verliezen en ben je in staat mensen aan je te binden en heb je een afgeronde HBO of WO opleiding? Solliciteer dan op deze functie.

Werken/leren salarisadministrateur

Opleidingstraject werken / leren voor salarisadministrateur. In negen maanden leiden we jou op tot allround salarisadministrateur.

Traineeship consultant

Salure zoekt talent dat, na het voltooien van een hbo-opleiding, graag opgeleid wil worden tot consultant. Wij bieden jou een 24 maanden durende opleiding binnen een gezellig, informeel en snelgroeiend bedrijf.

Functioneel beheerder

Vacature functioneel beheerder. Een uitdagende functie in een werkomgeving die volop in beweging is. Als functioneel beheerder is het jouw taak om samen met je collega's klanten te ondersteunen in het optimaliseren en beheren van AFAS Profit.

Salarisadministrateur

Vacature salarisadministrateur. Wij bieden jou uitdaging, topklanten en een dynamische omgeving aan waar je veel kan leren en de kans krijgt om verder te groeien. Durf jij de stap te maken?

Social media

Altijd op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Volg ons op social media!