Samen slim vooruit met Salure

Samen creëren we slimme oplossingen en efficiënte processen.

Samen creëren we slimme oplossingen en efficiënte processen.

Samen creëren we slimme oplossingen en efficiënte processen.

Samen slim vooruit met Salure

Samen creëren we slimme oplossingen en efficiënte processen.

Samen creëren we slimme oplossingen en efficiënte processen.

Samen creëren we slimme oplossingen en efficiënte processen.

Slider

Over Salure

Salure is sinds 2010 een zelfstandige partner in salarisadministratie, consultancy en business intelligence. Vanuit ons kantoor in Gouda verzorgen wij onze diensten voor nationale en internationale klanten.

Ontstaan

In 2007 is Salure ontstaan door een afsplitsing van SupportPlus. Eigenaren Paul en Jaco van Hengel besloten de salarisadministratie verder te gaan voeren onder de naam Salure. Deze naam is ontstaan door een combinatie van de woorden ‘salary’ en ‘to be sure’. De slogan was vroeger ook ‘Better to be sure, than to be sorry’.

 

Locatie

Salure heeft altijd in Gouda gezeten. Van 2007 tot eind 2017 was dit aan de Stavorenweg 6. Begin 2018 verhuisden we naar de Gentseweg 17. Een kantoorpand dat helemaal werd verbouwd om aan de moderne standaard te voldoen. Het huidige kantoor is modern ingericht met veel licht, goede werkplekken met zit-sta bureau’s en veel groen. Ook is er een grote vergader- en lunchruimte met uitzicht over Gouda, een fitnessruimte en games om te sporten en ontspannen.

 

Samen slim vooruit

Inmiddels zijn we gegroeid tot 60 medewerkers, met ieder hun eigen expertise. Door deze kennis te bundelen, ontstaan er steeds weer nieuwe slimme oplossingen. Daarom hebben we gekozen voor een nieuwe weg: samen slim vooruit.

Samen slim vooruit Salure

Specialisten in payroll

 

Salarisadministratie uitbesteden

Organisaties die hun salarisadministratie uitbesteden, kunnen al jaren terecht bij Salure. Met de ISO 27001 en ISAE 3402 type 1 en 2 certificaten op zak, is de salarisadministratie bij onze specialisten in goede handen.

 

Jarenlange AFAS partner

Door samen te werken met de software van AFAS, zorgen we voor geautomatiseerde processen in één standaard oplossing. Onze diensten zijn steeds verder uitgebreid. Klanten kunnen inmiddels ook bij ons terecht voor consultancy en slimme software-oplossingen.

 

Consultancy

Ook voor inrichting, conversie, optimalisatie en goed advies is Salure een goede partner. Er ontstond een afdeling voor consultancy en functioneel beheer. Tegenwoordig heeft deze afdeling ook Lean Six Sigma Black Belt consultants beschikbaar voor het optimaliseren van processen.

Samen slim vooruit

 

Koppelingen

Ook op ICT-gebied heeft Salure naam gemaakt. Onze ICT-afdeling ontwikkelt namelijk zelf koppelingen tussen AFAS en een systeem van de klant. Voor systemen zoals Eduflex, Paralax, SOMtoday en Foleta heeft Salure een koppeling. Als de klant een systeem heeft waarvoor nog geen koppeling is gemaakt, dan ontwikkelt Salure die.

 

Internationale salarisadministratie en HR

Ook internationale klanten kunnen bij ons terecht. Door een koppeling met een lokale payrollprovider, zorgt SalureConnect voor inzicht en eenheid, op nationaal en internationaal gebied.

 

De Vervangingstool

Voor het onderwijs ontwikkelde Salure de Vervangingstool. Een slimme tool die vervangers inplant, rekening houdt met bevoegdheden en de administratie bijhoudt.

 

Salure business intelligence SalureConnect HR analytics

Ook samenwerken met Salure?

Leuk om kennis te maken!

Laat je gegevens achter en we komen graag langs. Natuurlijk ben je ook van harte welkom voor een kopje koffie.

Koffie drinken?
Salure Erwin business intelligence

Schrijf je in voor het webinar