Samen slim vooruit met Salure

Onze AFAS-experts staan voor je klaar.

Over Salure

Samen slim vooruit

Salure is al meer dan 13 jaar vertrouwd HR & Payroll partner van AFAS met inmiddels bijna 100 medewerkers. De kracht van Salure is samengevat in onze kernwaarden: plezier, oog voor elkaar, doorzettingsvermogen en nieuwsgierigheid.

Op basis van deze waarden richten we ons op het betrouwbaar maken van HR- en payrollprocessen en het bevorderen van technologische innovatie. We zetten ons in voor het verlagen van de werkdruk en het efficiënt maken van werkzaamheden, zonder de mens uit het oog te verliezen.

Internationale HRM en Payroll innovatie
Salure werkt voor een breed scala aan klanten, nationaal en internationaal. Of het nu gaat om automatisering van HR-taken of optimalisatie van salarisadministratie; wij helpen je met waardevolle inzichten en innovatieve koppelingen aan met tientallen partijen.

Werkgever naar keuze
Het is onze missie om organisaties te helpen in hun ontwikkeling tot de meest aantrekkelijke werkgevers. Dit bereiken we door solide en efficiënte werkprocessen, het verlagen van de werkdruk, en het leveren van inzicht in data en het actief verspreiden van nieuwe ideeën. Samen slim vooruit!

salure-team

Specialisten in payroll

Salarisadministratie uitbesteden

Organisaties die hun salarisadministratie uitbesteden, kunnen al jaren terecht bij Salure. Met de ISO 27001 en ISAE 3402 type 1 en 2 certificaten op zak, is de salarisadministratie bij onze specialisten in goede handen.

salure-is-een-afas-partner

Jarenlange AFAS partner

Door samen te werken met de software van AFAS, zorgen we voor geautomatiseerde processen in één standaard oplossing. Onze diensten zijn steeds verder uitgebreid. Klanten kunnen inmiddels ook bij ons terecht voor consultancy en slimme software-oplossingen.

Consultancy

Ook voor inrichting, conversie, optimalisatie en goed AFAS advies is Salure een goede partner. Er ontstond een afdeling voor consultancy en functioneel beheer. Tegenwoordig heeft deze afdeling ook Lean Six Sigma Black Belt consultants beschikbaar voor het optimaliseren van processen.

Samen slim vooruit

Koppelingen

Ook op ICT-gebied heeft Salure naam gemaakt. Onze ICT-afdeling ontwikkelt namelijk zelf koppelingen tussen AFAS en een systeem van de klant. Voor systemen zoals Eduflex, Paralax, SOMtoday en Foleta heeft Salure een koppeling. Als de klant een systeem heeft waarvoor nog geen koppeling is gemaakt, dan ontwikkelt Salure die.

Internationale salarisadministratie en HR

Ook voor de internationale salarisadministratie kunnen klanten bij ons terecht. Door een koppeling met een lokale payrollprovider, zorgt SalureConnect voor inzicht en eenheid, op nationaal en internationaal gebied.

De Vervangingstool

Voor het onderwijs ontwikkelde Salure de Vervangingstool. Een slimme tool die vervangers inplant, rekening houdt met bevoegdheden en de administratie bijhoudt.

Salure hr en salarisadministratiekantoor - Over Salure

Sponsorpartner Epoch: slim vooruit met AI

Team Epoch, een toegewijd studententeam van de TU Delft, zet vol in op het benutten van AI voor positieve ontwikkeling. Hun doel? AI-modellen bouwen die bijdragen aan de Duurzame Ontwikkelingsdoelen van de Verenigde Naties. Ze nemen deel aan competities zoals het ontwikkelen van algoritmes voor efficiënt energiegebruik in gebouwen en het in kaart brengen van kelpbossen. 

Salure steunt Team Epoch met cruciale computerkracht om deze ambitieuze AI-projecten te realiseren. Door onze samenwerking met Team Epoch, ondersteunen we niet alleen de ontwikkeling van innovatieve AI, maar dragen we ook bij aan een duurzamere wereld. Samen slim vooruit!

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Ons gebouw heeft veel energiebesparende mogelijkheden. Zo heeft het een A-rating vanwege het warmteterugwinningssysteem dat warme lucht niet naar buiten blaast, maar hergebruikt om de lucht te verversen zonder warmteverlies. Alle verlichting in het gebouw is LED, de verwarming staat in het weekend lager en er is een infrarood warmtepaneel onder elk bureau om de lagere temperatuur doordeweeks te compenseren. 

Naast deze energiebesparende maatregelen is het pand voorzien van 80 zonnepanelen. Deze zonnepanelen wekken een aanzienlijke hoeveelheid duurzame energie op en verminderen onze CO2-uitstoot. 

Al onze collega’s met een auto van de zaak rijden in een volledig elektrische auto om de CO2-uitstoot te verminderen. Voor de medewerkers die geen (eigen) auto hebben, is er een NS-business kaart beschikbaar om zo het gebruik van het openbaar vervoer te stimuleren. Hierdoor kan iedereen gemakkelijk en duurzaam naar kantoor. 

De echte sportievelingen kunnen gebruiken maken van een fietsplan, zodat ze sportief en duurzaam naar kantoor kunnen komen. Op deze manieren dragen we actief bij aan een groenere toekomst.

maatschappelijk verantwoord ondernemen van Salure
Entree website groot - Over Salure

Ontstaan en groei

Salure is sinds 2010 zelfstandig AFAS-partner in salarisadministratie, consultancy en business intelligence. Vanuit ons kantoor in Gouda verzorgen wij onze diensten voor nationale en internationale klanten.

Salure heeft altijd in Gouda gezeten. Van 2007 tot eind 2017 was dit aan de Stavorenweg 6. Begin 2018 verhuisden we naar Gentseweg 17. Een kantoorpand dat we helemaal hebben verbouwd om aan de moderne standaard te voldoen. Het huidige kantoor is modern ingericht met veel licht, goede werkplekken met zit-sta bureau’s en veel groen. Ook is er een grote vergader- en lunchruimte met uitzicht over Gouda, een fitnessruimte en games om te sporten en ontspannen.

In 2007 is Salure ontstaan door een afsplitsing van SupportPlus. Eigenaren Paul en Jaco van Hengel besloten de salarisadministratie verder te gaan voeren onder de naam Salure. Deze naam is ontstaan door een combinatie van de woorden ‘salary’ en ‘to be sure’. De slogan was vroeger ook ‘Better to be sure, than to be sorry’. 

Inmiddels zijn we gegroeid tot 95 medewerkers, met ieder hun eigen expertise. Door deze kennis te bundelen, ontstaan er steeds weer nieuwe slimme oplossingen. Samen slim vooruit!

Ook samenwerken met Salure?

Leuk om kennis te maken!

Laat je gegevens achter en we komen graag langs. Natuurlijk ben je ook van harte welkom voor een kopje koffie.

Jaco website portret - Over Salure

Wij bellen je terug


Word gratis lid van onze community!

Blijf op de hoogte van het laatste HR- en Payroll-nieuws, handige AFAS-tips en onze webinars.

Word lid van onze HR & Payroll Community!

hr-payroll-community