AFAS-koppelingen

Kies voor inzicht en efficiëntie

Koppel veelgebruikte systemen met AFAS en voer data nooit meer dubbel in. 

Klanten

450+ klanten

AFAS Partner zwarte dun

SInds 2007 AFAS partner

120+ systemen gekoppeld

120+ systemen gekoppeld

Pentested zwarte rand

Pentested

data beveiliging ISO 27001

ISO 27001

AFAS Partner zwarte dun - AFAS-koppelingen
data beveiliging ISO 27001
Pentested zwarte rand 2 - AFAS-koppelingen

AFAS-koppelingen

Koppelingen tussen AFAS en andere systemen

 

Ben je momenteel veel tijd kwijt aan het wijzigen of invoeren van gegevens in verschillende systemen? Salure heeft al meer dan 120 verschillende systemen met elkaar gekoppeld. Bespaar tijd en voorkom fouten met de handige AFAS koppelingen van Salure.

Ga direct naar:

Onze dataspecialisten bouwen dagelijks koppelingen tussen AFAS en:

Hieronder kun je in het overzicht onze AFAS koppelingen vinden. Staat je systeem er niet tussen? Laat het ons weten. De kans is groot dat we een vergelijkbaar systeem aan AFAS gekoppeld hebben. Hierdoor kunnen we in korte tijd een nieuwe koppeling voor je inrichten, die aan jouw wensen voldoet.

Advies op maat?

We inventariseren vrijblijvend welke koppelingen voor jou interessant zijn en geven een passend advies.

Koppelingen van Salure:
✔ Veel standaard koppelingen;
✔ Ervaring met 120+ systemen;
✔ Meer dan 10 jaar vertrouwd AFAS-partner.

Overzicht AFAS koppelingen

Om je te helpen in jouw zoektocht naar een koppeling, vind je hieronder de koppelingen per type systeem. Kies een categorie om te zien of er een AFAS koppeling is voor je systeem. Zo niet? Neem dan gerust contact met ons op. We bespreken graag de mogelijkheden met je. 

Richt de AFAS koppeling in samen met onze experts

Wil je de data uit AFAS naar een ander systeem sturen of juist andersom? Moet de data real-time of dagelijks gesynchroniseerd worden? Onze data specialisten richten de koppeling zo in dat deze optimaal aansluit bij de wensen van je organisatie.

Houd overzicht

Salure voegt alle data uit de verschillende systemen samen tot verschillende, gebruiksvriendelijke dashboards in BrynQ (voorheen SalureConnect). Met deze software krijg je een goed overzicht van de grote hoeveelheden data in je systemen.

Beheer de koppeling zelf

Houd eenvoudig de controle over de koppeling met AFAS op het platform BrynQ. Je ziet in één oogopslag wanneer welke data succesvol is uitgewisseld.

Automatische synchronisatie

We zorgen ervoor dat de data in je systemen real-time gesynchroniseerd blijft. De synchronisatie blijft gewaarborgd dankzij active alerting en monitoring.

Voorkom fouten en dubbel werk

Dubbele invoer van data kost veel tijd en leidt tot fouten. Salure koppelt AFAS Profit met andere systemen, zodat invoer en controle van personeelsdata automatisch gebeuren. 

Dashboard SalureConnect
Dashboard HR analytics
Salure business intelligence SalureConnect HR analytics

Databases

Collaborating / Communicatie

Als er iets wijzigt in AFAS, is het handig als medewerkers hier in communicatiekanalen van op de hoogte worden gesteld. Denk bijvoorbeeld aan een medewerker die zich ziek meldt. Dan is het handig als er een notificatie in Teams verschijnt, zodat het hele team hier direct van op de hoogte is. Laat dit soort zaken automatisch verlopen, door AFAS te koppelen aan je samenwerkingsplatform. 

Microsoft Azure_150

Azure Blob storage

Teams_150

Microsoft Teams

Sharepoint_150

Sharepoint

Slack_150

Slack

Recruitment

Laat nieuwe medewerkers efficiënt onboarden in je organisatie. Door je recruitmentsysteem aan AFAS te koppelen, wordt informatie van de sollicitant automatisch doorgezet naar je HRM-systeem. Zo heeft je HR-afdeling hier (bijna) geen omkijken meer naar. Ook geeft ons koppelplatform BrynQ je inzicht in het succes van je wervingscampagnes. Zo weet je direct wat wel en niet werkt.

ConnectHolland_150

ConnectHolland

People XS_150

PeopleXS

SmartR_150

SmartR

HRM / Payroll

Werkt je organisatie met AFAS in Nederland, maar wordt er in buitenlandse vestigingen met een ander HRM-systeem gewerkt? Of wil je AFAS koppelen met een ander payroll-systeem? Ons team heeft jarenlange ervaring met het koppelen van diverse HRM- en payroll-systemen aan AFAS. Zo blijft je medewerkersinformatie overal up-to-date en heb je altijd de controle over de juiste uitbetaling van salarissen.

ADP_150

ADP

Assusoft_150

Assusoft

Datev_150

Datev

Metacom_150

Metacom

Peoplesoft_150

Peoplesoft

CRM

In het onderwijs, de zorg, maar ook in de zakelijke markt wordt vaak met een gespecialiseerd CRM-systeem gewerkt naast AFAS Profit. Voorkom dubbele gegevensregistratie door beide systemen met elkaar te synchroniseren. Dat scheelt een hoop tijd én zorgt dat informatie in beide systemen overeenkomt.

Care2Declare_150

Care2Declare

MyNeva_150

MyNeva

IT Systemen

Koppel AFAS aan bedrijfssystemen zoals Jira of Microsoft AD. Heb je een nieuwe medewerker in dienst gemeld in AFAS? Dan wordt er vanzelf een account aangemaakt in het IT-systeem. De medewerker kan direct aan de slag. Krijgt de medewerker een nieuwe functie? Dan kun je diegene automatisch toegang geven tot andere delen van je IT-systeem. Dat bespaart een hoop tijd!

Jira Service_150

Jira service desk

Tijdschrijf / Roostersystemen

Houden je medewerkers hun uren bij in een tijdsregistratiesysteem, terwijl je AFAS gebruikt voor de facturatie en uitbetalingen? Dan is het slim om de systemen met elkaar te koppelen. Niet alleen wordt informatie automatisch doorgezet, je krijgt ook een handig dashboard die de informatie met elkaar vergelijkt. Zo weet je altijd of de geschreven uren daadwerkelijk gefactureerd worden.

Planday_150

Planday

Promark_150

Promark

Shiftbase_150

Shiftbase

Financieel

Automatisch journaalposten uit AFAS naar het systeem van de financiële afdeling versturen? Of financiële data met CRM-data in overzichtelijke dashboards combineren? Het kan allemaal met de financiële koppelingen van Salure. Je krijgt inzicht in de geldstromen binnen je organisatie, grip op projectkosten en je bedrijfsprocessen verlopen een stuk efficiënter.

NetSuite_150

NetSuite

Twinfield_150

Twinfield

Social / Analytics

Krijg beter inzicht in je social media campagnes op één plek door je verschillende kanalen te koppelen aan je dashboard in BrynQ. Daarnaast is het ook mogelijk om automatisch berichten op je sociale media te plaatsen wanneer er iets in andere systemen wijzigt. 

LinkedIn_150

LinkedIn

Databases

Salure gebruikt een aantal databases. Wij maken (AFAS) koppelingen met deze databases:

Clickhouse

Clickhouse

Druid_150

Druid

Elasticsearch_150

Elasticsearch

Logstash_150

Logstash

MariaDB_150

MariaDB

MonetDB_150

MonetDB

Microsoft access_150

MS Access

Mysql_150

MySQL

Pervasive_150

PervasiveSQL

PostgreSQL_150

PostgreSQL

Qlik Core_150

Qlik Core

Redis_150

Redis

Apache Spark_150

Spark

SQL_150

SQL

SQlite_150

SQLite

AFAS koppelingen FAQ

Een AFAS koppeling haalt gegevens uit AFAS en stuurt deze volledig automatisch naar een ander systeem bijvoorbeeld SAP. Het kan ook andersom. Dat er data uit een ander systeem gehaald wordt en automatisch in AFAS wordt ingestuurd. De woorden koppeling, interface en connector betekenen allemaal hetzelfde.

Je kunt in AFAS een setje gegevens klaarzetten en die gegevens kunnen vervolgens automatisch opgehaald worden door een ontwikkelaar. Dit setje met gegevens noemt AFAS een get connector.  Denk bijvoorbeeld aan de personalia van een medewerker: datum in dienst, geslacht, leeftijd, etc. Ook een niet technisch persoon kan deze zogenaamde get connectoren aanpassen.

Een update connector is precies het tegenovergestelde van de get connector. Je kan hiermee namelijk data in AFAS zetten.

  • Je kunt data automatisch door meerdere systemen laten lopen.
  • Voorkomt dubbele invoer en bespaart tijd
  • Voorkomt fouten in data door enkele invoer data
  • Levert extra voordelen op, omdat je de data voor je kunt laten werken. Bijvoorbeeld: je geeft automatisch een notificatie in teams als er een medewerker ziek wordt op een cruciale positie.

Een systeem kan vrijwel altijd gekoppeld worden. De enige voorwaarden is dat een systeem al ingericht moet zijn. Als wij zouden beginnen met het koppelen vóórdat het systeem ingericht is, moeten wij de koppeling tijdens de inrichting voortdurend aanpassen. Dat is natuurlijk zonde van de tijd.

Bij Salure zijn we nog nooit een systeem tegengekomen dat we niet hebben kunnen koppelen. Wij koppelen alle mogelijke technieken die er zijn. Soms zijn systemen helemaal niet bereikbaar van buitenaf. Ook daar hebben wij oplossingen voor. Of het nu een rechtstreekse database koppeling is of een andere techniek, zoals bijvoorbeeld API, dat maakt voor ons niet uit.

Erwin HR analytics specialist

Koppeling op maat?

Wil je weten welke koppelingen interessant zijn voor jouw organisatie? Krijg vrijblijvend advies. Laat je gegevens achter en wij bellen je terug.

Wij bellen je terug


Gratis brochure: AFAS-koppelingen


Word gratis lid van onze community!

Blijf op de hoogte van het laatste HR- en Payroll-nieuws, handige AFAS-tips en onze webinars.

Word lid van onze HR & Payroll Community!

hr-payroll-community