Vrouw met het logo van Salure

Geen zorgen over je salarisadministratie

De salarisadministratie uitbesteden of optimaliseren? Krijg advies van onze ervaren payroll experts.

Onze klanten

Salarisadministratie uitbesteden

Wil je minder tijd kwijt zijn aan de salarisadministratie? En meer tijd overhouden voor HR-beleid? De salarisadministratie uitbesteden biedt uitkomst. 
Maak je AFAS salarisadministratie sneller, makkelijker en kostentechnisch efficiënter met de kennis en ervaring van Salure en de handige software van AFAS. De salarisadministratie is bij onze experts in goede handen. Hierdoor heb je meer tijd voor je core business.

Bespaar tijd en kosten door je salarisadministratie over te laten aan de gecertificeerde experts van Salure.

Een slim ingerichte administratie bespaart veel tijd. Onze payroll consultants denken graag met je mee.

Wil je geen gedoe meer over taal, valuta en regelgeving? Besteed je internationale salarisadministratie uit. 


Download onze gratis brochure.

Kies voor je salarisadministratie voor de zekerheid van Salure:

✔ Tijdwinst door uitbesteden salarisadministratie;
✔ Altijd transparantie over je administratieve processen;
✔ Schaalvoordeel.

Waarom de salarisadministratie uitbesteden?

Het uitbesteden van de salarisadministratie biedt voordelen voor elk type organisatie. Van zorg tot onderwijs en van verkoop tot dienstverlening. Je bespaart veel tijd en moeite, en het is vaak kosten-efficiënter. En wat gebeurt er als je salarisadministrateur ziek wordt? De salarisadministratie uitbesteden is een slimme oplossing. Je profiteert van:

Bij het uitbesteden van de salarisadministratie betaal je per loonstrook. Minder personeel in dienst? Dan maak je ook minder kosten aan de externe salarisadministratie. En hoe meer personeel, hoe lager de kosten per loonstrook. Handig dus wanneer je organisatie veel in beweging is.

Bij Salure hebben we slimme tools ontwikkeld om de salarisadministratie degelijk, snel en voordelig uit te voeren. Salarisadministratie is ons vak en Samen Slim Vooruit ons motto. Deze focus op innovatie betekent voor jou dat de salarisadministratie altijd voordelig is. Uitbesteden loont!

Als jij je salarisadministratie uitbesteedt aan Salure, is de kwaliteit en integriteit geborgd door ons ISAE 3402 certificaat. Een accountant toetst regelmatig of wij aan de ISAE 3402 voldoen en geeft na een positief verlopen controle een assurance rapport af. Dit scheelt werk voor je eigen accountant, aangezien deze zich alleen nog op de financiële administratie (jaarrekening etc.) hoeft te richten.

Als je jouw salarisadministratie aan Salure uitbesteedt, is de continuïteit ervan gegarandeerd. Het risico van een interne salarisadministrateur die plots uitvalt en het moeten zoeken naar een noodoplossing behoort dus tot het verleden.

Bij Salure werken goed opgeleide salarisadministrateurs, functioneel beheerders en consultants. Zij hebben alle kennis en kunde in huis om je te helpen met het optimaal inrichten van je salarissoftware. Bovendien hebben ze de benodigde kennis van relevante wet- en regelgeving in huis om jou te ontzorgen.

Dienstverlening salarisadministratie
vast contactpersoon bij salarisadministratie

Wat kost de AFAS salarisadministratie uitbesteden?

De salarisadministratie uitbesteden is vaak goedkoper dan het zelf doen. De prijs voor het uitbesteden van de salarisadministratie begint vanaf €4,95,- per loonstrook voor organisaties met 350 mensen in dienst. Als je minder dan 350 medewerkers in dienst hebt, liggen de kosten per loonstrook hoger. Ontdek snel hoeveel het jouw organisatie zou kosten.

Deze organisaties gingen je voor

Met Salure kies je voor een soepele salarisadministratie.

Hoe beschermen we je gegevens?

Met Salure heb je geen zorgen meer over je salarisadministratie. Je gegevens zijn in goede handen bij Salure. Onze procedures zijn vastgelegd volgens het ISAE 3402 type 1 en 2 certificaat. Ook hebben we al onze data goed beveiligd, wat is vastgelegd volgens het ISO 27001 certificaat. Zo ben je altijd verzekerd van een goede dienstverlening.

Daarnaast zijn onze salarisadministrateurs altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de wet- en regelgeving. Deze verandert namelijk continu. De administrateurs combineren hun kennis met slimme software van AFAS én van Salure zelf: dé formule voor een efficiënte en kwalitatief hoogwaardige salarisadministratie.

Onze procedures zijn vastgelegd volgens het ISAE 3402 type 1 en 2 certificaat.
ID-check valicare AFAS salarisadministratie

“We hebben een flexibel pakket, waarbij we extra diensten kunnen aanvragen. Dat vinden we echt heel erg prettig.”

– KFC-franchisenemer Collins Foods over Salure

Salarisadministratie op maat

Samen slim vooruit: dat is onze visie. In nauwe samenwerking met jou kijken we hoe we jouw salarisadministratie zo slim mogelijk kunnen inrichten. Je krijgt beschikking over een vast, vertrouwd contactpersoon, een team salarisadministrateurs en onze slimme software. Je hebt altijd een vast aanspreekpunt en de lijnen zijn kort. Zo kan de HR-afdeling zich richten op het personeel en weet je zeker dat elke medewerker de juiste loonstrook krijgt.

Of het nu gaat om het opzetten van een internationale omgeving, het volledig uitbesteden van de salarisadministratie of het optimaliseren ervan: wij bieden salarisadministratie op maat. Zodat jij er weinig tijd aan kwijt bent, kosten bespaart én klaar bent voor de toekomst.

Salarisadministratie: veelgestelde vragen

Salarisadministratie uitbesteden is het uitbesteden van het salarisadministratieproces: het op tijd uitbetalen van het salaris dat je werknemers verdienen. Zo worden het brutoloon en nettoloon vastgesteld, waarbij het salarisadministratiekantoor vervolgens over het brutoloon de loonheffingen, onkostenvergoedingen en overige aftrekposten verwerkt. Zo krijgt de werknemer het correcte nettoloon. Hierbij wordt direct rekening gehouden met de geldende pensioen en CAO-regels.  

Een werkgever is verplicht om een salarisadministratie bij te houden. Dit kan jezelf doen of uitbesteden. Een aantal voordelen van uitbesteden zijn continuïteit, zekerheid en efficiëntie. De Belastingdienst krijgt via de loonadministratie inzicht in de loonbetalingen aan medewerkers.

De salarisverwerking bij Salure verloopt volgens ons eigen opgebouwde Control Framework. We passen dit toe om effectief en op juiste wijze het salaris te verwerken. Het Control Framewerk bestaat uit de volgende stappen (onder de stappen vallen verschillende taken):

 

  1. Invoer
  2. Prerun/Controles
  3. Feedback
  4. Accorderen
  5. Betaling
  6. Output
  7. Loonaangifte
  8. Pensioenen

Salarisadministratie uitbesteden?

Maak kennis met onze payroll experts!

Op zoek naar een partner die jou slim vooruit helpt met je salarisadministratie? Maak vrijblijvend kennis met onze payroll experts. We denken graag met je mee!

contact Salure uitbesteden salarisadministratie, AFAS conusltancy en functioneel beheer

Download onze salarisadministratie brochure

Word gratis lid van onze community!

Blijf op de hoogte van het laatste HR- en Payroll-nieuws, handige AFAS-tips en onze webinars.

Word lid van onze HR & Payroll Community!

hr-payroll-community