Slimme HR-processen, blije medewerkers

Laat medewerkers het beste uit zichzelf halen. Op kantoor, thuis en internationaal.

Onze klanten

HR Services

Wil je meer tijd over houden voor je HR-beleid, en minder tijd kwijt zijn aan je administratie?
Kies voor soepele en overzichtelijke HR-processen met de HR Services van Salure.

Meer tijd voor HR-beleid

Meer tijd overhouden voor je medewerkers? Door HR-processen slim in te richten, kun jij je volledig kunt richten op je HR-beleid. Medewerkers regelen zaken als verlofaanvragen en declaraties eenvoudig zelf. Op kantoor, onderweg of in het buitenland.

 

Ben je veel tijd kwijt aan het vastleggen van personeelsgegevens? Dan koppelen wij je (internationale) HRM-systemen aan elkaar. Zo hoef je niets meer dubbel in te voeren. Wil je juist helemaal geen omkijken meer hebben naar je administratie? Besteed het dan uit aan onze ervaren experts. Wat je uitdaging ook is: wij vinden de slimste HR-oplossing voor jou!

functioneel beheer AFAS
Dashboard HR analytics

Inzicht in je organisatie

Om de juiste keuzes te maken voor je HR-beleid, is inzicht essentieel. Hoe staat het bijvoorbeeld met de in- door- en uitstroom van medewerkers, verzuim en je personeelskosten? Met de handige dashboards van Salure krijg je direct inzicht per land, locatie of afdeling. De filters bepaal jij. 

 

 

Door al je personeelsdata in één dashboard te combineren, ben je altijd op de hoogte van wat er speelt. Zo heb je altijd betrouwbare, actuele informatie bij de hand om de juiste beslissingen te maken voor je organisatie. 

Deze organisaties gingen je voor

Is jouw organisatie altijd in beweging? Dan heb je flexibele en efficiënte HR-systemen nodig.

Daarom kiezen onze klanten voor Salure bij het uitbesteden van hun salarisadministratie, het maken van AFAS-koppelingen en goed advies.

Maak kennis met onze HR experts

Op zoek naar een partner die jou slim vooruit helpt met je HR-administratie? Maak vrijblijvend kennis met onze HR-experts. We denken graag met je mee!

albert-HR-payroll

Download onze HR-administratie brochure


Wij bellen je terug


Word gratis lid van onze community!

Blijf op de hoogte van het laatste HR- en Payroll-nieuws, handige AFAS-tips en onze webinars.

Word lid van onze HR & Payroll Community!

hr-payroll-community