Van implementatie tot optimalisatie

Onze consultants weten alles over de software van AFAS en over de toepassing ervan in de praktijk. Zo halen we voor jou het onderste uit de kan.

Onze klanten

AFAS Advies

Maak je HRM-processen efficiënter dankzij goed AFAS advies. Ben je op zoek naar een ervaren partner bij het overstappen naar AFAS, of wil je je huidige inrichting optimaliseren? Welke vraag je ook hebt, onze specialisten staan voor je klaar. 
Salarisadministratie diensten

AFAS Expert

Al meer dan 10 jaar vertrouwd AFAS-partner Haal het meeste uit AFAS! Onze AFAS experts weten alles over de software van AFAS en over de

Lees verder »
AFAS expert

Functioneel beheer

Laat je AFAS applicatiebeheer over aan onze experts Onze AFAS-experts staan voor je klaar. Bel mij terug Home Functioneel Beheer AFAS Vertrouw voor het Functioneel

Lees verder »

Verbeterpotentieel in kaart en snel resultaat

Samen slim vooruit. Dat is ons motto en dat zie je terug in onze projectaanpak. Samen met jou en je collega’s brengt onze business consultant je bedrijfsprocessen in kaart. Op basis daarvan ontwikkelen we een advies voor de verbeterpunten in AFAS, dat direct bruikbaar is. Daarnaast kunnen we helpen bij de implementatie van de verbeterpunten, maar bieden we ook ondersteuning bij het beheer van je AFAS-omgeving. Zo blijft deze altijd aansluiten op de doelstellingen van je organisatie en de mogelijkheden van de software. 

Dashboard HR analytics
Internationale HR

Altijd goed AFAS advies

Bij Salure kun je rekenen op goed advies. We gaan altijd voor het beste resultaat voor jouw medewerkers. Zodat ze met plezier en zonder gedoe met AFAS werken. Dat doen we door je HR- en payroll-processen niet alleen te automatiseren, maar ook te verbeteren en inzichtelijker te maken. Samen met jou maken we analyses en bedenken we oplossingen die we uittesten in AFAS. Door onze nuchtere, pragmatische blik te combineren met slimme software, vinden we een oplossing die het beste bij jouw organisatie past.

Deze organisaties gingen je voor

Is jouw organisatie altijd in beweging? Dan heb je soepele en efficiënte HR-systemen nodig.

Daarom kiezen onze klanten voor Salure bij het uitbesteden van hun salarisadministratie, het maken van AFAS-koppelingen en goed advies.

Haal het meeste uit AFAS met advies van experts

Wil jij ook het beste voor jou medewerkers? Schakel dan onze experts in voor AFAS advies op maat voor jou organisatie. Laat ons weten hoe wij kunnen helpen. We denken graag met je mee!

Tamara_website_portret

Download onze brochure


Wij bellen je terug


Word gratis lid van onze community!

Blijf op de hoogte van het laatste HR- en Payroll-nieuws, handige AFAS-tips en onze webinars.

Word lid van onze HR & Payroll Community!

hr-payroll-community