AFAS implementeren? Wij staan voor je klaar.

Wil je AFAS implementeren zodat het naadloos aansluit op je organisatie? Onze consultants weten alles over de toepassing van AFAS in de praktijk. Zo halen we het onderste voor je uit de kan.

AFAS implementeren

AFAS implementeren of optimaliseren? Salure is al meer dan 10 jaar dé AFAS partner op zakelijk gebied voor HRM & Payroll.


Onze specialisten staan voor je klaar en weten alles van de verschillende AFAS-onderdelen:

AFAS software

Onze implementatieaanpak

Onze AFAS-implementatieaanpak gaat verder dan een standaard KPI-structuur. We helpen je niet alleen over te stappen naar AFAS, maar signaleren ook verbeterkansen. Onze consultants kennen AFAS als hun broekzak en laten AFAS naadloos op je organisatie aansluiten. Ook helpen ze bij het creëren van draagvlak binnen je organisatie, zodat iedereen succesvol overstapt. Onze aanpak kenmerkt zich door:

Aandacht voor organisatie, processen en systeem

Wij zijn geen ICT’ers die achter de computer duiken en AFAS implementeren. Wij gaan samen met jou op zoek naar verbeter-kansen en benaderen administratieve processen integraal. Hiervoor stellen we een projectleider aan, die zorgt voor een soepel verloop van de inrichting. In sessies met je medewerkers brengen we in kaart wat jouw organisatie nodig heeft, zodat het nieuwe systeem daar naadloos op aansluit.

Out-of-the-box met je meedenken

Onze consultants zijn gespecialiseerd in HR-, salarisadministratie en Payroll. Zij denken out-of-the-box en met je mee. Zo passen zij slimme technieken toe om je doel te bereiken. Wil je bijvoorbeeld je onboardingproces binnen 48 uur uitvoeren? Dan onderzoeken wij waar verkorting van het proces mogelijk is. Met continue reflectie en bijsturing op iedere workflow maken wij van jouw proces een succes.

Een optimale inrichting dankzij Lean Six Sigma

Om succesvol naar AFAS over te stappen, is de analysefase essentieel. In deze fase houdt ons team alle onderdelen en werkwijzen vanuit je bronsysteem kritisch tegen het licht. Kun je hetzelfde resultaat met minder stappen bereiken? Dan gaan we daarvoor. Daarbij zetten wij onze gecertificeerde LEAN Six Sigma Black Belt consultants in. Zo optimaliseren wij de processen vanaf het begin.

afas outsite implementeren

"Waar AFAS stopt,
gaan wij verder"

AFAS Payroll & HRM

 Met de HRM en Payroll software van AFAS profiteer je van een complete oplossing voor je HR-administratie. Met meer dan 10 jaar ervaring weten wij als geen ander hoe je AFAS HR en Payroll optimaal voor jouw organisatie inzet. 

AFAS implementeren voor HR & Payroll

“Waar AFAS stopt gaan wij verder” – dat is het motto van onze AFAS-experts. Salure is dan ook dé specialist op de zakelijke markt voor HR & Payroll. Wij zoeken de grenzen van AFAS op, zodat het systeem optimaal aansluit op jouw organisatie. Zowel voor je collega’s in Nederland als in het buitenland.

Arbeidsvoorwaarden van A tot Z

 

Wij ondersteunen je van A tot Z bij het inrichten van een nieuwe werkgever in AFAS. Denk hierbij aan het aantal verlofdagen, salarisschalen en pensioenregeling. Ook maken we looncomponenten aan, passend bij je arbeidsvoorwaarden. We er zorgen ook meteen voor dat iedere medewerker alleen de functionaliteiten ziet die van toepassing zijn. 

 

Self-service


Nadat we AFAS Pocket hebben ingericht, wijzigen medewerkers eenvoudig zelf hun persoonlijke gegevens via de app. Ook de HR-manager maken we het makkelijk: we zetten AFAS Manager Self Service voor je klaar zodat je contractgegevens in no-time aanpast.

Zo regelen al je medewerkers met plezier en gemak hun personeelszaken, en heeft de HR-manager hier zo min mogelijk omkijken naar. Samen slim vooruit!

AFAS InSite & OutSite implementeren

Onze experts hebben veel ervaring met het implementeren van AFAS InSite en OutSite omgevingen.

 

Met AFAS InSite breng je je interne bedrijfsprocessen samen. Denk aan een medewerkersportaal waarin medewerkers zelf hun zaken regelenen via slimme workflows. 

Met AFAS OutSite communiceer je eenvoudig digitaal met de buitenwereld. Denk aan sites voor klanten, sollicitanten of leveranciers. 

 

Of het nou gaat om het implementeren van een klantportaal of een Werken-bij-site; onze AFAS-experts staan voor je klaar.

AFAS outsite implementeren

AFAS Conversie

Met de ervaren experts van Salure hoef je je geen zorgen te maken over een conversie: het overzetten van de data van het oude naar het nieuwe systeem (AFAS). Wij zorgen dat gevoelige data veilig en correct wordt overgezet. Denk aan persoonsgegevens, loongegevens, het personeelsdossier en verlof. Hierbij helpen we bij het opschonen en (her-)structureren van de data, zodat deze op juiste wijze in AFAS komt te staan. Een belangrijk onderdeel hiervan is het schaduwdraaien. Hierbij draaien de twee systemen tegelijk en controleren we of ze over dezelfde data beschikken. Zo stap je zorgeloos over naar AFAS.
Met Salure hoef je je geen zorgen te maken over een conversie: het overzetten van de data van het oude naar AFAS. Hierbij helpen we bij het opschonen en (her-)structureren van de data. Zo worden alle personeelsgegevens veilig en correct overgezet. Ontdek hoe we dit aanpakken voor onze klanten:

Implementeren AFAS Pocket

Met de AFAS Pocket App regel je simpel je administratie, waar je ook bent. Salure ondersteunt je bij het uitrollen van de app, zodat je medewerkers er snel en succesvol gebruik van maken. 

Meer weten? Laat je terugbellen door een van onze experts.

pocket app

AFAS implementeren? Maak kennis met onze experts

Maak kennis met onze AFAS experts!

Onze experts weten als geen ander hoe je de software AFAS succesvol implementeert. Heb je een specifieke vraag over AFAS of wil je kennis maken met onze experts? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We helpen je graag verder.

20211104_Salure_PaulVanHengelen_12210_500_web

Download onze brochure


Wij bellen je terug


Word gratis lid van onze community!

Blijf op de hoogte van het laatste HR- en Payroll-nieuws, handige AFAS-tips en onze webinars.

Word lid van onze HR & Payroll Community!

hr-payroll-community