Klantreview

De ervaring van onze klanten uit de praktijk.

De ervaring van onze klanten uit de praktijk.

De ervaring van onze klanten uit de praktijk.

Klantreview

De ervaring van onze klanten uit de praktijk.

De ervaring van onze klanten uit de praktijk.

De ervaring van onze klanten uit de praktijk.

Slider

Laurens Rotterdam gezondheidszorg functioneel beheer

Laurens

Laurens is een organisatie voor thuiszorg, revalideren, herstellen, wonen met zorg, verpleging en dagbesteding voor ouderen. Ruim 5.000 zorgprofessionals van Laurens staan klaar voor ouderen in Rotterdam en omstreken.

Salarisadministratie uitbesteden
Salure ondersteunt Laurens met:
  • Functioneel beheer;
  • Optimalisatie van processen.
Werkzaamheden voor Laurens:

Verschillende afdelingen van Laurens werken met AFAS. Dat zorgde voor veel vragen en een overschot aan werk voor de twee functioneel beheerders. Laurens zocht naar een AFAS-partner ter versterking, om lopende issues op te lossen en functioneel beheer in de tweede en derde lijn uit te besteden. De organisatie koos voor Salure.

Aanpak Salure

Een consultant van Salure ondersteunt Laurens twee dagen in de week intern bij functioneel beheer. Laurens heeft een servicecontract: bij vragen of problemen helpt Salure binnen 48 uur. Onze AFAS-experts lopen binnenkort mee op verschillende afdelingen om te kijken hoe administratieve systemen gebruikt worden. Salure maakt vervolgens een plan van aanpak, zodat Laurens efficiënter gaat werken.

Laurens over Salure

“Wanneer we tegen problemen aanlopen, lost Salure het niet alleen voor ons op; ze steken ook veel moeite in de uitleg van het bedrijfsproces. Ons AFAS-proces kan efficiënter en de software biedt veel meer mogelijkheden. Terwijl onze vaste medewerkers aan projecten werken, zijn onze dagelijkse werkzaamheden bij Salure in goede handen. Ze helpen ons om vanuit de huidige situatie door te groeien en professioneler te werken. Ondertussen blijven we gebruikmaken van de ondersteuning van Salure, want die is hard nodig.”

Ivar Ros - Informatie- en projectmanager bij Laurens

“Dat de expert van Salure bij ons aanwezig is, werkt prettig en snel. Peter begrijpt waar we tegenaan lopen en kiest een oplossing die bij ons past. Direct contact en een snelle koerswijziging is belangrijk voor Laurens.”

Sophia Dardaganidis - Functioneel beheerder bij Laurens

Ondersteuning net als Laurens nodig?

Salure is specialist in ondersteuning bij functioneel beheer, salarisadministratie en datamanagement.

Wij adviseren u graag. Laat uw gegevens achter, dan nemen wij contact op.

Bel mij terug
Advies contact
NPS score Salure

Salure behaalt NPS van 27

Onze klanten hebben ons beoordeeld! We zijn erg blij met een Net Promoter Score van 27. Lees verder en ontdek wat onze klanten over ons zeggen.