Op zoek naar payroll bedrijven?

Samenwerken met gespecialiseerde payroll bedrijven biedt voordelen voor elk type organisatie. Laat je volledig ontzorgen door onze payroll experts!

 

De payroll uitbesteden bespaart veel tijd en moeite en is vaak kosten-efficiënter dan wanneer je zelf de salarisadministratie uitvoert. De HR-afdeling kan zich richten op het personeel, terwijl elke medewerker altijd op tijd de juiste loonstrook krijgt. 

Internationaal netwerk van payroll bedrijven

Zowel in Nederland als internationaal staan onze payroll experts voor je klaar. Op zoek naar een payroll bedrijf voor werknemers in het buitenland? Kies een partner uit ons uitgebreide partnernetwerk die bij de wensen van jouw organisatie past. Wij koppelen de payroll partner aan je HRM-systeem. Zo beheer je alle HRM- en payroll processen op één platform. 

Krijg advies van ervaren payroll consultants

De beste ideeën komen uit het werkveld. Benut daarom de kennis en ervaring van de payrollconsultants van Salure. Zij hebben diepgaande, vakinhoudelijke kennis, een frisse blik en gevoel voor automatisering. Welke vraag je ook hebt, wij helpen je verder of zoeken het voor je uit. Je krijg direct bruikbaar advies over de uitvoer van de payroll voor jouw bedrijf.

Wil je meer weten? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies op maat.

30%-regeling berekening

Download de brochure

Kies voor de zekerheid van Salure:

Onze klanten aan het woord

Advies over payroll bedrijven?

Iedere organisatie is anders. Daarom geven onze payroll specialisten een advies op maat.

Hulp nodig bij het uitbesteden van de payroll? Of wil je advies van een expert over internationale payroll bedrijven?  Laat je gegevens achter. We bellen je zo snel mogelijk terug.

contact Salure uitbesteden salarisadministratie, AFAS conusltancy en functioneel beheer

Word gratis lid van onze community!

Blijf op de hoogte van het laatste HR- en Payroll-nieuws, handige AFAS-tips en onze webinars.

Word lid van onze HR & Payroll Community!

hr-payroll-community