Koppelingen

Slimme software en koppelingen besparen tijd en geld.

Slimme software en koppelingen besparen tijd en geld.

Slimme software en koppelingen besparen tijd en geld.

AFAS met Azure koppelen?

Laat processen naadloos op elkaar aansluiten met Salure.

Laat processen naadloos op elkaar aansluiten met Salure.

Laat processen naadloos op elkaar aansluiten met Salure.

Slider

Koppel Azure met AFAS

Data integratie AFAS – Azure 

Wissel personeelsdata probleemloos uit tussen Microsoft Azure en AFAS. Met de AFAS-Azure koppeling van Salure sluiten de processen naadloos op elkaar aan, ondanks de verschillen tussen de systemen. Dankzij de tweezijdige koppeling is het niet meer nodig om data dubbel in te voeren. Zo wordt administratief handwerk minimaal.

 

Krijg snel overzicht 

Bij de AFAS-koppeling krijg je toegang tot een handig dashboard. Hiermee heb je altijd een overzicht van belangrijke HR en payroll data. Denk aan verzuim, verlofstatistieken en loonkosten. Door data uit andere systemen met AFAS te koppelen, kun je interessante conclusies trekken. Het dashboard is erg gebruiksvriendelijk. Je stelt eenvoudig automatische updates in, zodat iedereen op de hoogte blijft.

Azure - AFAS koppeling

Microsoft Azure

Microsoft Azure is een set cloudservices die organisaties voorziet in allerlei zakelijke uitdagingen. Met Azure ontwikkel, beheer en implementeer je toespassingen op het web met behulp van je favoriete hulpprogramma's.

 

Azure koppeling AFAS

Expert in AFAS koppelingen

Salure is al jaren partner van AFAS en maakt handige koppelingen tussen verschillende systemen en AFAS. Dit doen we met onze software SalureConnect.

 

Realtime data visualisatie

SalureConnect is een Business Intelligence-platform dat gegevens realtime weergeeft en nieuwe, waardevolle informatie levert. Salure koppelt Azure met AFAS. Zo maak jij optimaal gebruik van de informatie binnen je organisatie.

Zo koppelen we AFAS met Azure

Je maakt samen met onze business intelligence specialist een opzet voor de dashboards om zo duidelijk mogelijk overzicht te krijgen. Deze dashboards zijn toepasbaar voor dagelijks gebruik én bieden belangrijke informatie voor het management.

1. We koppelen AFAS en Azure aan SalureConnect om de data uit de systemen te halen.

                     

2. Vervolgens transformeren we de data tot één formaat. Zo kun je deze vergelijken.

3. We visualiseren de enorme hoeveelheden data in begrijpelijke dashboards.   

     

4. We zorgen ervoor dat de systemen in real-time gesynchroniseerd blijven.

            

5. De synchronisatie blijft gewaarborgd dankzij active alerting en monitoring.

Cestronics koppeling AFAS

AFAS Azure koppeling

Houd eenvoudig zelf de controle

Je beheert de koppeling tussen AFAS en Azure eenvoudig zelf op ons platform SalureConnect. Met de task scheduler heb je 100% controle over de taken die de koppeling uitvoert:

 

  1. Progress tracking: zie per taak wat deze doet, wanneer deze draait en het laatste resultaat.
  2. Logs: je hebt zeer gedetailleerd inzicht in welke data is doorgestuurd, welke delen zijn gefaald en hoelang alles heeft geduurd.
  3. Monitoring dashboards: zie in één oogopslag hoe vaak taken succesvol zijn uitgevoerd, met fouten zijn uitgevoerd of volledig zijn gefaald.

AFAS koppelen met Azure?

Interesse in een koppeling met de cloud-oplossingen van Microsoft Azure? Laat een adviseur van Salure vrijblijvend kennis maken en advies geven.

Bel mij terug
Advies contact bel terug salarisadministratie uitbesteden consultancy proces optimalisatie lean
NPS score Salure

Salure behaalt NPS van 27

Onze klanten hebben ons beoordeeld! We zijn erg blij met een Net Promoter Score van 27. Lees verder en ontdek wat onze klanten over ons zeggen.