Beats met AFAS koppelen?

Breng data uit AFAS en Beats samen in één overzichtelijk dashboard. 

Beats koppeling met AFAS

Met de Beats koppeling en de hulp van Salure krijg je in één oogopslag volledig inzicht in data. Beats is een platform voor het overzetten van data. Van verschillende machines en systemen wordt data overgebracht naar Logstash of Elasticsearch. Dankzij de koppeling kun je al de benodigde data terug zien in slimme dashboards. 

Inzicht in de status van uw netwerk

Beats is één van de producten van Elastic en wordt gebruikt voor inzicht in de status van servers, applicaties, cybersecurity en het netwerk. De AFAS koppeling met Beats maakt deze data inzichtelijk.

Handige dashboards

Wanneer meerdere systemen gebruikt worden binnen de organisatie, is overzicht heel belangrijk. Met de Beats koppeling met AFAS creëer je eenvoudig een overzichtelijk dashboard.

AFAS koppelingen met jarenlange ervaring

Handige koppelingen tussen verschillende systemen en AFAS maken wij al jarenlang. Hiervoor gebruiken wij onze eigen software SalureConnect. Wanneer een grote hoeveelheid informatie in verschillende systemen aanwezig is, kost het vaak veel tijd om nieuwe gegevens of wijzigingen in te voeren. Wij koppelen AFAS Profit met Beats, zodat invoer en controle automatisch gebeuren. Door data uit Beats met AFAS te koppelen, maak je optimaal gebruik van de beschikbare informatie binnen je organisatie.

Beats koppeling - Beats

Beats dashboard

Binnen SalureConnect kun je dashboards helemaal naar eigen wens invullen. Wil je de data van de afgelopen maand, het afgelopen jaar of de afgelopen 5 jaar terug zien? Het kan allemaal. Zo selecteer je ook eenvoudig op locatie, afdeling of competentie. De combinaties hierin zijn eindeloos. Wij denken graag met je mee.

Hoe koppelen wij Beats?

Om je bedrijfsdata zo overzichtelijk mogelijk te krijgen, maak je samen met onze business intelligence specialist een opzet voor de dashboards. Deze dashboards zijn toepasbaar voor dagelijks gebruik én bieden belangrijke informatie voor het management.

  1. We koppelen AFAS en Beats aan SalureConnect om de data uit de systemen te halen.
  2. Vervolgens transformeren we de data tot één formaat. Zo kun je deze vergelijken.
  3. Alle data visualiseren we in begrijpelijke dashboards. 
  4. We zorgen ervoor dat Beats en AFAS in real-time gesynchroniseerd blijven.
  5. Dankzij active alerting en monitoring blijft de synchronisatie gewaarborgd.
data Beats in dashboard
voorbeeld data Beats koppeling in dashboard

Beats koppeling zelf beheren?

Dankzij de gebruiksvriendelijke interface van SalureConnect beheer je de koppeling met Beats eenvoudig zelf. Met de task schedular heb je 100% controle over de taken die de koppeling uitvoert: 

  1. Progress tracking: Krijg inzicht per taak. Wat doet de taak? Wanneer draait de taak en wat is het laatste resultaat?
  2. Logs: De logs bieden zeer gedetailleerd inzicht in welke data is doorgestuurd, welke delen zijn gefaald en hoelang alles heeft geduurd. 
  3. Monitoring dashboards: Zie in één oogopslag hoe vaak taken succesvol zijn uitgevoerd, met fouten zijn uitgevoerd of volledig zijn gefaald. 

Koppelen met Beats?

Interesse in een koppeling met Beats? Maak vrijblijvend kennis met een adviseur van Salure en krijg advies op maat. 

20211104 Salure PaulVanHengelen 12210 400 1 1 1 - Beats

Wij bellen je terug


Word gratis lid van onze community!

Blijf op de hoogte van het laatste HR- en Payroll-nieuws, handige AFAS-tips en onze webinars.

Word lid van onze HR & Payroll Community!

hr-payroll-community