Foleta met AFAS koppelen?

Breng data uit AFAS en Foleta samen in één overzichtelijk dashboard.

Fusyon Formatieplanning (Foleta) koppeling met AFAS

Met de Fusyon Formatieplanning koppeling en de hulp van Salure krijg je in één oogopslag volledig inzicht in de kosten en opbrengsten in het onderwijs. Alle data die je nodig hebt, is namelijk snel in slimme dashboards terug te zien. 

Inzicht in budget en kosten

Fusyon Formatieplanning maakt budgetten inzichtelijk. Je krijgt een overzicht van het geld per leerling/student dankzij Fusyon Formatieplanning. Via AFAS Profit heb je een overzicht van personeelskosten, verzuim, verlof en bevoegdheid. Als je deze twee samenvoegt, krijg je een mooi overzicht van de kosten en opbrengsten. Hiervoor gebruik je de Foleta/Fusyon-AFAS koppeling van Salure.

Een must-have voor het onderwijs

Met de slimme rapportage voeg je de beste aspecten van Foleta/Fusyon Formatieplanning en AFAS Profit samen. Beiden worden gekoppeld met SalureConnect. Zo zie je direct de gemaakte kosten en tijd per leerling op slimme dashboards. Ook bevoegdheid, verlof en verzuim van een docent kun je hier in meenemen.

AFAS koppelingen met jarenlange ervaring

Handige koppelingen tussen verschillende systemen en AFAS maken wij al jarenlang. Hiervoor gebruiken wij onze eigen software SalureConnect. Wanneer een grote hoeveelheid informatie in verschillende systemen aanwezig is, kost het vaak veel tijd om nieuwe gegevens of wijzigingen in te voeren. Wij koppelen AFAS Profit met Foleta (Fusyon) Formatieplanning, zodat invoer en controle automatisch gebeuren. Door data uit Foleta met AFAS te koppelen, maak je optimaal gebruik van de beschikbare informatie binnen je organisatie.

Slimme dashboards met SalureConnect

Fusyon formatieplanning (Foleta) dashboard

Binnen SalureConnect kun je dashboards helemaal naar eigen wens invullen. Wil je de data van de afgelopen maand, het afgelopen jaar of de afgelopen 5 jaar terug zien? Het kan allemaal. Zo selecteer je ook eenvoudig op locatie, afdeling of competentie. De combinaties hierin zijn eindeloos. Wij denken graag met je mee.

Hoe koppelen wij Fusyon (Foleta) Formatieplanning ?

Om je bedrijfsdata zo overzichtelijk mogelijk te krijgen, maak je samen met onze business intelligence specialist een opzet voor de dashboards. Deze dashboards zijn toepasbaar voor dagelijks gebruik én bieden belangrijke informatie voor het management.

 1. We koppelen AFAS en Fusyon Formatieplanning aan SalureConnect om de data uit de systemen te halen.
 2. Vervolgens transformeren we de data tot één formaat. Zo kun je deze vergelijken.
 3. Alle data visualiseren we in begrijpelijke dashboards. 
 4. We zorgen ervoor dat Foleta Formatieplanning en AFAS in real-time gesynchroniseerd blijven.
 5. Dankzij active alerting en monitoring blijft de synchronisatie gewaarborgd.
Regas AFAS koppeling
HRM koppeling

Foleta/Fusyon Formatieplanning koppeling zelf beheren? Geen probleem.

Dankzij de gebruiksvriendelijke interface van SalureConnect beheer je de koppeling met Foleta/Fusyon Formatieplanning eenvoudig zelf. Met de task schedular heb je 100% controle over de taken die de koppeling uitvoert: 

 1. Progress tracking: Krijg inzicht per taak. Wat doet de taak? Wanneer draait de taak en wat is het laatste resultaat?
 2. Logs: De logs bieden zeer gedetailleerd inzicht in welke data is doorgestuurd, welke delen zijn gefaald en hoelang alles heeft geduurd. 
 3. Monitoring dashboards: Zie in één oogopslag hoe vaak taken succesvol zijn uitgevoerd, met fouten zijn uitgevoerd of volledig zijn gefaald. 

Fusyon Formatieplanning (Foleta) koppeling FAQ

Foleta is een tool waarmee scholen hun informatieplanning maken en inroosteren. De basis voor de informatieplanning zijn de contracten van de medewerkers met het aantal uren dat ze werken. De koppeling haalt data op uit AFAS en stuurt deze naar Foleta. Vervolgens kan de koppeling ook data vanuit Foleta terugsturen naar AFAS, als dit gewenst is.

Ja, wij kunnen Fusyon Formatieplanning (Foleta) ook koppelen met andere systemen. Daarnaast zit er geen limiet aan het aantal systemen dat gekoppeld kan worden.

 • Dubbele data-invoer overbodig maken, waardoor er minder kans is op fouten;
 • De gegevens automatisch hetzelfde laten zijn in de systemen;
 • Data tussen systemen laten stromen om processen slim in te richten. Zo zet je beide systemen in hun kracht en wordt de data in de twee systemen automatisch gevuld.

De tijd die nodig is om de koppeling te ontwikkelen hangt af van verschillende factoren. Wat zijn precies je wensen en hoeveel wensen zijn er? Maatwerk brengt extra ontwikkelingstijd met zich mee. Uit onze ervaring blijkt dat een gemiddeld proces minimaal 3 maanden in beslag neemt.

De ontwikkeling van de Foleta koppeling bestaat altijd uit de volgende vijf fases: intake, infosessie, ontwikkeling, validatie en afronding. Salure realiseert de koppeling op basis van test-driven development.

Voor de koppeling tussen Foleta en AFAS gebruiken wij ons eigen platform SalureConnect als middleware. Dit betekent dat SalureConnect data vanuit het ene systeem ophaalt, de data omzet indien nodig en dan doorstuurt naar het andere systeem.  

 

 

Koppelen met Fusyon Formatieplanning (Foleta)?

Aan de slag met een koppeling tussen Foleta/Fusyon Formatieplanning en je HRM-systeem? Laat een adviseur van Salure vrijblijvend advies geven. 

20211104 Salure PaulVanHengelen 12210 400 1 1 1 - Foleta koppeling

Wij bellen je terug


Gratis brochure: AFAS-koppelingen


Word gratis lid van onze community!

Blijf op de hoogte van het laatste HR- en Payroll-nieuws, handige AFAS-tips en onze webinars.

Word lid van onze HR & Payroll Community!

hr-payroll-community