Instagram koppelen?

Haal het maximale uit je social media data 

Instagram dashboard en koppelingen

Gebruik je Instagram als één van de social media kanalen om je bedrijf te promoten? Wil je de gegevens daarvan gevisualiseerd hebben?

 

Visualiseer snel het gedrag van gebruikers met onze Instagram-koppeling. Daarnaast maakt het platform SalureConnect het mogelijk om alle data uit Facebook, LinkedIn en Google Analytics te verwerken in aparte social media dashboards of samen te voegen. Hierdoor heb je in één dashboard overzicht over de gegevens van de diverse social media platformen. De visualisatie van data geeft je een breder inzicht en meer controle. 

 

Laat je vrijblijvend adviseren door de experts van Salure.

hr manager

Instagram koppelen aan slimme dashboards?

Neem dan contact met ons op. We kunnen Instagram ook koppelen met systemen zoals AFAS, Facebook, LinkedIn en Twitter. We nemen graag de mogelijkheden met je door.

Wat doet Instagram?

Instagram is een social media kanaal en app waarbij gebruikers foto's en video's delen met anderen. Met Instagram kan je foto's en video's plaatsen op een tijdlijn of in een story. Daarnaast kan je foto's bewerken en filteren voordat je ze deelt met je doelgroep.
Instagram koppeling

Wat doet de Instagram koppeling?

De Instagram koppeling automatiseert de overdracht tussen gegevens van Instagram en SalureConnect op een veilige manier. Ons softwareplatform SalureConnect voegt deze data samen en verwerkt het tot één overzicht. Via SalureConnect kan je ook alle data toevoegen van Facebook, linkedIn, Twitter en Google Analytics. Waardoor je alle informatie over gebruikers in één of in aparte dashboards terug kan vinden. 

Wat zijn de voordelen van de koppeling?

1 Dashboards social media

 

Het softwareplatform SalureConnect biedt dashboards die je automatisch kunt exporteren naar Excel of e-mail. De dashboards zijn in meerdere lagen aanklikbaar, zodat je de data op verschillende niveaus kan analyseren. SalureConnect is 100% modulair, omdat je als gebruiker zelf kan bepalen welke informatie in het dashboard wordt weergegeven. Om zo je doelgroep in kaart te brengen. SalureConnect kan hierdoor aan alle informatiebehoeften voldoen. Zo heb je altijd overzicht dankzij handige social media dashboards. 

 

2 Meerdere social media kanalen koppelen:

 

De Instagram koppeling zorgt voor een juiste dagelijkse gegevensuitwisseling door de volledige data te extraheren en bestanden van meerdere social platformen of alleen van Instagram te vergelijken. Hierdoor ben je ervan verzekerd dat jouw Instagram data en andere social data volledig geanalyseerd worden. 

 

3 Informatiedoorstroom:

 

De Instagram koppeling zorgt voor een perfecte gegevensuitwisseling door dagelijks de volledige data te extraheren en bestanden van zowel Instagram als het systeem naar keuze te vergelijken. Hierdoor ben je verzekerd van een volledige analyse van je Instagram Data. 

 

salureconnect
Salure samen slim vooruit salarisadministratie consultancy

SalureConnect

Samen met jou brengen de consultants van Salure je social media landschap in kaart. Dankzij SalureConnect beschik je over dashboards die je Instagram data op een heldere manier weergeven.

Houd eenvoudig zelf de controle

Je beheert de koppeling tussen Instagram en systeem naar keuze eenvoudig zelf op ons platform SalureConnect. Dankzij de task scheduler functie heb je 100% controle over de taken die de koppeling uitvoert:

 

 

  1. Progress tracking: Zie per taak wat deze doet, wanneer deze draait en het laatste resultaat.
  2. Logs: Je hebt zeer gedetailleerd inzicht in welke data is doorgestuurd, of er fouten zijn en hoelang alles heeft geduurd.
  3. Monitoring dashboards: Zie in één oogopslag hoe vaak taken succesvol zijn uitgevoerd, met fouten zijn uitgevoerd of volledig zijn gefaald.

Onze werkwijze

Een opzet voor de dashboards maak je samen met onze data specialist. Hierdoor krijg je een zo duidelijk mogelijk overzicht van je Instagram gegevens en bedrijfsdata. De dashboards vanuit SalureConnect zijn dagelijks te gebruiken. Waardoor je beslissingen kan nemen op basis van je Instagram data en bedrijfsgegevens. Uiteraard is het ook mogelijk om de data van meerdere social platformen te koppelen met je bedrijfsdata. 

We koppelen Instagram en eventuele andere systemen aan SalureConnect. 

 

De data vormen we om tot één formaat. Zodat je het kan vergelijken. 

 

De data wordt in begrijpelijke dashboards gevisualiseerd. 

 

We zorgen dat de Instagram dashboards real-time gesynchroniseerd blijven.

 

Door active alerting en monitoring blijft de synchronisatie gewaarborgd.

 

Wanneer is een koppeling handig voor jou?

Een koppeling kiezen is geen dagelijkse kost. Een doordachte beslissing is dan van belang. Dat begrijpen wij! Vandaar dat het belangrijk is om te weten wanneer een koppeling met een social platform als Instagram van toegevoegde waarde is voor jou. Hieronder zie je een aantal situaties waarin een koppeling met Instagram handig is voor jou: 

  1. Je wilt data van Instagram met gegevens vanuit andere systemen, zoals je klantenbestand vergelijken. 
  2. Je mist een overzicht van alle social media kanalen. Daarom wil je de verschillende social media platformen koppelen en samenbrengen in één of aparte overzichten.  
  3. Je wilt de informatie uit Instagram zichtbaar maken in je CRM- of HRM-systeem. 
 
Dev website klein zoom2 - Instagram

Instagram koppelen aan slimme dashboards?

Vertrouw op de kennis en ervaring van Salure.

Interesse in een Instagram koppeling met SalureConnect? Maak vrijblijvend kennis met een adviseur van Salure en krijg advies op maat.

20211104 Salure PaulVanHengelen 12210 400 1 1 1 - Instagram

Wij bellen je terug


Word gratis lid van onze community!

Blijf op de hoogte van het laatste HR- en Payroll-nieuws, handige AFAS-tips en onze webinars.

Word lid van onze HR & Payroll Community!

hr-payroll-community