Koppelingen

Slimme software en koppelingen besparen tijd en geld.

Slimme software en koppelingen besparen tijd en geld.

Slimme software en koppelingen besparen tijd en geld.

Koppel AFAS met Active Directory

Breng data uit AFAS en Microsoft Active Directory eenvoudig samen.

Breng data uit AFAS en Microsoft Active Directory eenvoudig samen.

Breng data uit AFAS en Microsoft Active Directory eenvoudig samen.

Slider

AFAS koppeling met Microsoft Active Directory

HR en IT werken naadloos samen

Dankzij de AFAS koppeling met Microsoft AD werken HR en IT veel makkelijker samen bij wijzigingen van een medewerker. De HR-afdeling houdt namelijk bij wanneer iemand uit dienst gaat en wat er moet gebeuren. Samen met een systeembeheerder moeten op het juiste moment accounts worden beveiligd. Als er een achterstand is bij één van beide afdelingen, kan dit zorgen voor een beveiligingslek: een ex-medewerker heeft nog toegang tot de data of applicaties van de werkgever.

 

Automatische instellingen aanpassen

De koppeling met Microsoft AD zorgt ervoor dat de data uit AFAS gebruikt wordt voor de rechten van medewerkers. Als een medewerker uit dienst gaat, wordt het account gelijk op non-actief gezet. Andersom geldt dit natuurlijk ook. Een nieuwe medewerker die door de HR-afdeling in dienst wordt gemeld, krijgt een gebruikersrol. Daarmee heeft hij direct toegang tot de benodigde applicaties en informatie. Het aanpassen van gegevens, zoals een intern telefoonnummer of een wijziging in functie is hierdoor ook op alle plaatsen direct bijgewerkt. De koppeling zorgt er dus voor dat alle informatie bij wijzigingen automatisch naar de juiste locatie wordt gestuurd.

Microsoft Active Directory koppeling

Microsoft Active Directory

Active Directory zorgt ervoor dat beheerders binnen het netwerk van een bedrijf allerlei rechten en instellingen kunnen beheren en beperken. Het is ook mogelijk om software en patches automatisch te installeren.

AFAS Microsoft AD koppeling

Houd eenvoudig zelf de controle

Je beheert de koppeling tussen AFAS en Microsoft AD eenvoudig zelf op ons platform SalureConnect. Met de task scheduler heb je 100% controle over de taken die de koppeling uitvoert:

 

  1. Progress tracking: zie per taak wat deze doet, wanneer deze draait en het laatste resultaat.
  2. Logs: je hebt zeer gedetailleerd inzicht in welke data is doorgestuurd, welke delen zijn gefaald en hoelang alles heeft geduurd.
  3. Monitoring dashboards: zie in één oogopslag hoe vaak taken succesvol zijn uitgevoerd, met fouten zijn uitgevoerd of volledig zijn gefaald.

Onze werkwijze

Natuurlijk moet het inrichten van de koppeling zorgvuldig gedaan worden. Daarom zal één van onze business intelligence analisten helpen met een plan van aanpak en de inrichting. Je maakt samen een opzet voor de dashboards om zo duidelijk mogelijk overzicht te krijgen. Deze dashboards zijn toepasbaar voor dagelijks gebruik én bieden belangrijke informatie voor het management.

1. We koppelen AFAS en Microsoft Active Directory aan SalureConnect om de data uit de systemen te halen.

                     

2. Vervolgens transformeren we de data tot één formaat. Zo kun je deze vergelijken.

3. We visualiseren de enorme hoeveelheden data in begrijpelijke dashboards.   

     

4. We zorgen ervoor dat AFAS en Microsoft AD in real-time gesynchroniseerd blijven.

            

5. De synchronisatie blijft gewaarborgd dankzij active alerting en monitoring.

Cestronics koppeling AFAS

AFAS koppelen met Microsoft AD?

Interesse in een AFAS koppeling met Microsoft Active Directory? Maak vrijblijvend kennis met een adviseur van Salure en krijg advies op maat.

Bel mij terug
Advies AFAS Duitsland
NPS score Salure

Salure behaalt NPS van 27

Onze klanten hebben ons beoordeeld! We zijn erg blij met een Net Promoter Score van 27. Lees verder en ontdek wat onze klanten over ons zeggen.