Koppelingen

Slimme software en koppelingen besparen tijd en geld.

Slimme software en koppelingen besparen tijd en geld.

Slimme software en koppelingen besparen tijd en geld.

Dynamics met AFAS koppelen?

Sluit AFAS en Microsoft Dynamics naadloos op elkaar aan.

Sluit AFAS en Microsoft Dynamics naadloos op elkaar aan.

Sluit AFAS en Microsoft Dynamics naadloos op elkaar aan.

Slider

AFAS koppeling met Microsoft Dynamics

Koppel Dynamics met AFAS

Integreer je HRM- en payrolldata uit AFAS met de CRM- en ERP-applicaties van Microsoft Dynamics. Via ons Business Intelligence platform worden de twee systemen naadloos op elkaar aangesloten. Dankzij de tweezijdige koppeling is het dubbel invoeren van data niet meer nodig en wordt administratief handwerk minimaal.

 

Krijg direct inzicht in data 

Bij de AFAS-koppeling met Dynamics krijg je gelijk een handig dashboard. Dit dashboard geeft snel een overzicht van belangrijke HR- en payrolldata, zoals verzuim, verlofstatistieken en loonkosten. Door data uit de ERP- en CRM-applicaties van Microsoft met AFAS te koppelen, ontstaan interessante conclusies. Je houdt stakeholders eenvoudig op de hoogte dankzij automatische updates.

Microsoft Navision ERP AFAS

Microsoft Dynamics

Dynamics 365 is een reeks intelligente bedrijfsapplicaties van Microsoft. Via voorspellende, AI-gestuurde inzichten maken bedrijven betere beslissingen en boeken ze betere resultaten.

AFAS Dynamics koppeling

Jarenlange ervaring met AFAS-koppelingen

Salure maakt al jarenlang handige koppelingen tussen verschillende systemen en AFAS. Dit doen we met onze software SalureConnect.

Wanneer een grote hoeveelheid informatie in verschillende systemen aanwezig is, kost het vaak veel tijd om nieuwe gegevens of wijzigingen in te voeren. Salure koppelt AFAS Profit met Dynamics, zodat invoer en controle automatisch gebeuren. Door data uit Dynamics met AFAS te koppelen, maak je optimaal gebruik van de informatie binnen je organisatie.

Zo koppelen we Microsoft Dynamics

Je maakt samen met onze business intelligence specialist een opzet voor de dashboards om zo duidelijk mogelijk overzicht te krijgen. Deze dashboards zijn toepasbaar voor dagelijks gebruik én bieden belangrijke informatie voor het management.

1. We koppelen AFAS en Dynamics aan SalureConnect om de data uit de systemen te halen.

                     

2. Vervolgens transformeren we de data tot één formaat. Zo kun je deze vergelijken.

3. We visualiseren de enorme hoeveelheden data in begrijpelijke dashboards.   

     

4. We zorgen ervoor dat Microsoft Dynamics en AFAS in real-time gesynchroniseerd blijven.

            

5. Met behulp van active alerting en monitoring blijft de synchronisatie gewaarborgd.

Cestronics koppeling AFAS

AFAS Dynamics koppeling

Beheer de koppeling eenvoudig zelf

Je houdt eenvoudig zelf de controle over de koppeling tussen AFAS en Dynamics op ons platform SalureConnect. Met de task scheduler heb je 100% controle over de taken die de koppeling uitvoert:

 

  1. Progress tracking: zie per taak wat deze doet, wanneer deze draait en het laatste resultaat.
  2. Logs: je hebt zeer gedetailleerd inzicht in welke data is doorgestuurd, welke delen zijn gefaald en hoelang alles heeft geduurd.
  3. Monitoring dashboards: zie in één oogopslag hoe vaak taken succesvol zijn uitgevoerd, met fouten zijn uitgevoerd of volledig zijn gefaald.

AFAS koppelen met Dynamics?

Interesse in een koppeling tussen AFAS en de ERP-/CRM-software van Microsoft Dynamics? Laat een adviseur van Salure vrijblijvend kennis maken en advies geven.

Bel mij terug
Advies contact bel terug salarisadministratie uitbesteden consultancy proces optimalisatie lean
NPS score Salure

Salure behaalt NPS van 27

Onze klanten hebben ons beoordeeld! We zijn erg blij met een Net Promoter Score van 27. Lees verder en ontdek wat onze klanten over ons zeggen.