Koppelingen
Koppelingen

Slimme software en koppelingen besparen tijd en geld.

Slimme software en koppelingen besparen tijd en geld.

Slimme software en koppelingen besparen tijd en geld.

Paralax met AFAS koppelen?

Breng data uit AFAS en Paralax samen in één handig dashboard.

Breng data uit AFAS en Paralax samen in één handig dashboard.

Breng data uit AFAS en Paralax samen in één handig dashboard.

Slider

Koppel AFAS met Paralax

Makkelijk roosters maken met Paralax

Paralax is bedrijfssoftware om roosters te maken. Dit doen zij voor veel verschillende branches: onderwijs, zorg, overheid, industrie en meer. Door de invoer van beschikbaarheid en andere voorwaarden maakt Paralax automatisch het best passende rooster.

 

Koppel AFAS-personeelsdata met de planning

Paralax is te koppelen met AFAS. Hierdoor zijn alle roosters gekoppeld met de gegevens over parttimedagen, verzuim en verlof uit AFAS. Als iemand zich ziek meldt, wordt deze data in het rooster gelijk aangepast. Vervolgens komt via Paralax een melding dat het rooster is aangepast. Allemaal geautomatiseerd.

 

Monaco planning desktop

Paralax koppeling

Paralax

Salure koppelt Paralax software met AFAS en Somtoday, waardoor vooral tijdens ziekte of verlof roosters sneller aangepast kunnen worden. Er is meer geautomatiseerd, wat fouten voorkomt.

Bespaar tijd en voorkom fouten

Door AFAS te koppelen aan Paralax wordt een deel van de roosteradministratie geautomatiseerd. Wanneer de beschikbaarheid van een werknemer in AFAS wijzigt, wordt het rooster automatisch aangepast in Paralax. Dit scheelt veel administratief werk en vermindert het risico op fouten.

 

Vetrouwd AFAS-partner

Salure maakt al jaren handige koppelingen tussen verschillende systemen en AFAS. Dit doen we met onze software SalureConnect. Dit platform koppelt data uit AFAS automatisch aan andere systemen, waaronder het roostersysteem van Paralax.

 

Inzicht dankzij handige dashboards

Door de roostersoftware van Paralax met AFAS te verbinden via SalureConnect, ontstaat nieuwe, waardevolle informatie. Deze informatie wordt in een gebruiksvriendelijk dashboard realtime weergegeven. Zo krijg je inzicht, houd je overzicht, en blijft je rooster- en personeelsplanning altijd onder controle.

Koppelen met Paralax?

Hebt u interesse in een koppeling met Paralax? Laat een adviseur van Salure vrijblijvend kennis maken en u adviseren.

Bel mij terug
Advies contact bel terug salarisadministratie uitbesteden consultancy proces optimalisatie lean