Paralax met AFAS koppelen?

Kies voor efficiëntie. Breng personeel en planning samen.

Koppel AFAS met Paralax

Salure koppelt Paralax software met AFAS en Somtoday, waardoor vooral tijdens ziekte of verlof roosters sneller aangepast kunnen worden. Er is meer geautomatiseerd, wat fouten voorkomt.

Makkelijk roosters maken met Paralax

Paralax is bedrijfssoftware om roosters te maken. Dit doen zij voor veel verschillende branches: onderwijs, zorg, overheid, industrie en meer. Door de invoer van beschikbaarheid en andere voorwaarden maakt Paralax automatisch het best passende rooster. De AFAS koppeling met Paralax brengt personeelsdata en planning bij elkaar.

Koppel AFAS-personeelsdata met de planning

Paralax is te koppelen met AFAS. Hierdoor zijn alle roosters gekoppeld met de gegevens over parttimedagen, verzuim en verlof uit AFAS. Als iemand zich ziek meldt, wordt deze data in het rooster gelijk aangepast. Vervolgens komt via Paralax een melding dat het rooster is aangepast. Allemaal geautomatiseerd.

Bespaar tijd en voorkom fouten

Door AFAS te koppelen aan Paralax wordt een deel van de roosteradministratie geautomatiseerd. Wanneer de beschikbaarheid van een werknemer in AFAS wijzigt, wordt het rooster automatisch aangepast in Paralax. Dit scheelt veel administratief werk en vermindert het risico op fouten.Salure maakt al jaren handige koppelingen tussen verschillende systemen en AFAS. Dit doen we met onze software SalureConnect. Dit platform koppelt data uit AFAS automatisch aan andere systemen, waaronder het roostersysteem van Paralax.

paralax-dashboard

Inzicht dankzij handige dashboards

Door de roostersoftware van Paralax met AFAS te verbinden via SalureConnect, ontstaat nieuwe, waardevolle informatie. Deze informatie wordt in een gebruiksvriendelijk dashboard realtime weergegeven. Zo krijg je inzicht, houd je overzicht, en blijft je rooster- en personeelsplanning altijd onder controle.

Hoe koppelen wij Paralax?

Je maakt samen met onze business intelligence specialist een opzet voor de dashboards om zo duidelijk mogelijk overzicht te krijgen. Deze dashboards zijn toepasbaar voor dagelijks gebruik én bieden belangrijke informatie voor het management.

1. We koppelen AFAS en Paralax aan SalureConnect om de data uit de systemen te halen.

                     

2. Vervolgens transformeren we de data tot één formaat. Zo kun je deze vergelijken.

3. We visualiseren de enorme hoeveelheden data in begrijpelijke dashboards.   

     

4. We zorgen ervoor dat Paralax en AFAS in real-time gesynchroniseerd blijven.

            

5. De synchronisatie blijft gewaarborgd dankzij active alerting en monitoring.

paralax-dashboard
Paralax koppeling dashboard - Paralax

Houd eenvoudig zelf de controle

Je beheert de koppeling tussen AFAS en Paralax eenvoudig zelf op ons platform SalureConnect. Met de task scheduler heb je 100% controle over de taken die de koppeling uitvoert:

  1. Progress tracking: zie per taak wat deze doet, wanneer deze draait en het laatste resultaat.
  2. Logs: je hebt zeer gedetailleerd inzicht in welke data is doorgestuurd, welke delen zijn gefaald en hoelang alles heeft geduurd.
  3. Monitoring dashboards: zie in één oogopslag hoe vaak taken succesvol zijn uitgevoerd, met fouten zijn uitgevoerd of volledig zijn gefaal

AFAS koppelen met Paralax?

Interesse in een AFAS koppeling met Paralax? Laat een adviseur van Salure vrijblijvend kennis maken en advies geven.

20211104 Salure PaulVanHengelen 12210 400 1 1 1 - Paralax

Wij bellen je terug


Word gratis lid van onze community!

Blijf op de hoogte van het laatste HR- en Payroll-nieuws, handige AFAS-tips en onze webinars.

Word lid van onze HR & Payroll Community!

hr-payroll-community