AFAS met Qlik Sense koppelen?

Visualiseer AFAS data met Qlik Sense in overzichtelijke dashboards.

AFAS koppeling met Qlik Sense

Ga aan de slag met geavanceerde HR-analytics en koppel AFAS aan Qlik Sense. Qlik Sense is een business intelligence oplossing voor het analyseren en visualiseren van grote hoeveelheden data. Zowel een overzicht als resultaten op detailniveau zijn te belichten.

Krachtige data visualisatie

Salure werkt intensief samen met Qlik Sense voor de verwerking en visualisatie van data. Qlik Sense is namelijk de krachtige motor achter SalureConnect, ons Business Intelligence platform. SalureConnect combineert Qlik Sense en alle andere databronnen en systemen in één platform. Zo worden grote hoeveelheden data in één klik inzichtelijk in handige Qlik Sense dashboards.

Zie direct wat je wilt weten

Qlik Sense is dus de kracht achter de dashboards van Salure. Salure regelt de koppeling en onze consultants richten het voor je in. Onze BI-specialisten zetten grote hoeveelheden HR-data om een overzichtelijk dashboard of rapport. De dashboards zijn makkelijk aanpasbaar. Hierdoor zie je direct wat je wilt zien.

Next level HR analytics

Door grote hoeveelheden data inzichtelijk te maken, wordt de HR analytics binnen je bedrijf naar een hoger niveau getild. Je krijgt niet alleen in één oogopslag inzicht in stuurgetallen zoals het verloop en verzuim binnen je organisatie. Je maakt ook eenvoudig berekeningen en prognoses op basis van deze data. Zo maak je altijd de juiste beslissingen voor je organisatie. beschikbare informatie binnen je organisatie.

QlikSense

Qlik Sense dashboard

De Qlik Sense dashboards zijn erg gebruiksvriendelijk: je filtert de data snel en je deelt ze makkelijk met anderen. Je hoeft geen Business Intelligence specialist te zijn om trends snel waar te nemen en te verklaren.d, het afgelopen jaar of de afgelopen 5 jaar terug zien? Het kan allemaal. Zo selecteer je ook eenvoudig op locatie, afdeling of competentie. De combinaties hierin zijn eindeloos. Wij denken graag met je mee.

Onze werkwijze

Je maakt samen met onze business intelligence specialist een opzet voor de dashboards om zo duidelijk mogelijk overzicht te krijgen. Deze dashboards zijn toepasbaar voor dagelijks gebruik én bieden belangrijke informatie voor het management.

1. We koppelen je systemen aan SalureConnect om de data op te halen.

                     

2. Vervolgens transformeren we de data tot één formaat. Zo kun je deze vergelijken.

3. We visualiseren de enorme hoeveelheden data in begrijpelijke dashboards.   

     

4. We zorgen ervoor dat de data in real-time gesynchroniseerd blijft.

          

5. De synchronisatie blijft gewaarborgd dankzij active alerting en monitoring.

QlikSense
Qlik Sense koppeling dashboard - Qlik Sense

Houd eenvoudig zelf de controle

Je beheert de koppeling eenvoudig zelf op ons platform SalureConnect. Met de task scheduler heb je 100% controle over de taken die de koppeling uitvoert:

  1. Progress tracking: zie per taak wat deze doet, wanneer deze draait en het laatste resultaat.
  2. Logs: je hebt zeer gedetailleerd inzicht in welke data is doorgestuurd, welke delen zijn gefaald en hoelang alles heeft geduurd.
  3. Monitoring dashboards: zie in één oogopslag hoe vaak taken succesvol zijn uitgevoerd, met fouten zijn uitgevoerd of volledig zijn gefaald.

AFAS koppelen met Qlik Sense?

Interesse in Qlik Sense HRM-dashboards? Maak vrijblijvend kennis met een adviseur van Salure. Wij denken graag met je mee. 

20211104 Salure PaulVanHengelen 12210 400 1 1 1 - Qlik Sense

Wij bellen je terug


Gratis brochure: AFAS-koppelingen


Word gratis lid van onze community!

Blijf op de hoogte van het laatste HR- en Payroll-nieuws, handige AFAS-tips en onze webinars.

Word lid van onze HR & Payroll Community!

hr-payroll-community